2821
2789
عنوان

داشتم توی خیابون غش می‌کردم

170 بازدید | 5 پست

دو سه روزی هست سرم یه جوریه حس میکنم دارم از حال میرم. پریروز امتحان داشتم وسط امتحان حالم بد شد. گفتم شاید درد سرم برای میگرن هست. بی حالیمم شاید چون قند یا فشارم افتاده. بعدش با دوستام رفتم بیرون، دیدم تعادلم داره به هم میخوره، دنیا دور سرم میچرخه. فرداش رفتم دکتر، توی مطب هم حالم بد شد ، سه روزه اینجوری ام. گفت باید آزمایش بدی. عکس آزمایش سه ماه پیشمو داشتم، نشون دادم . گفت کم خونی و آهن خونت خیلی پایینه. ویتامینD هم خیلیی پایین. گفت مشکوک به تالاسمی مینوری😟 قبلا میدونستم کم خونم ولی فکر نمیکردم یه اینجا بکشه. کسی اینجوری شده؟ شمایی که کم خونین، چی استفاده کردین که بهتر بشین؟ میترسم بیرون برم و جایی بیوفتم زمین.. تا این حد

تالاسمی مینور با MCV پایین و آزمایش الکتروفورز هموگلوبین مشخص میشه.

اونایی هم که تالاسمی دارن اتفاقا جذب آهن بدنشون خیلی بیشتر از بقیه اس و به فقر آهن کمتر دچار میشن.

تالاسمی مینور خطرناک نیست و خیلیا اصلا نمیدونن که مبتلا هستن و دارن عادی زندگی میکنن.هیچ خطری هم نداره فقط کمی اکسیژن خون و مغزت افت میکنه با فعالیت سنگین

چون گلبول ها کوچک تر و ناکارآمدتر اند.

با خوردن B9 و B12 کنترل میشه.چیز خاص و نگران کننده ای نیس من مبتلا هستم.

دکار میگفت یه صفت ارثیه تا بیماری.تالاسمی مینور البته

دوستم کم خونی داشت همینجوری بود از حال میرفت و میوفتاد تو مدرسه.خودمم کم خونم اما نه شدید

از جام که بلند میشدم قبلا یه کم چشمام سیاهی میرفت.قرص اهن خوردم الان خیلی بهترم

تخم مرغ.جیگر.گوشت.چهار مغز.انار

اینا برای کم خونی خوبن.تو اینترنت سرچ کن درمان کم خونی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا مراعات نمیکردی !!؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب چرا مراعات نمیکردی !!؟

چه مراعاتی منظورتونه

از دو سه ماه پیش که آزمایش دادم، رب انار میخورم، خرما میخورم، شیره انگور و انجیر و خرما هم میخورم. قرص اهن و ففول هم میخورم، ولی باز وضعیتم اینه

چه مراعاتی منظورتونهاز دو سه ماه پیش که آزمایش دادم، رب انار میخورم، خرما میخورم، شیره انگور و انجیر ...

پرهیز غذایی هم باید داشته باشی .

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز