2821
2789
عنوان

نگهبان خونمون خیلیییی فضولههههه

1625 بازدید | 6 پست

اصن یه وضعی نگم براتون

امار همه دخترا و زنای ساختمونمونو داره

یکی نیست بهش بگه اخه به تو چههه مرتیکه اشغال

هر وقت میخوام برم بیرون پشت سرم راه میفته میاد بیرون تا ببینه من با کی و از کدوم طرف میخوام برم بیرون

دیروز رفتم بیرون منتظر اسنپ بودم اونم پشت سرم راه افتاد بعد رفتم اون سمت کوچه وایسادم همینطور زل زذه بود به من منم پررو تر خودش زل زدم بهش از رو نمیرفت🤣🤣

رها کن...مگر ندیدی هر که اهمیت داد غمگین تر بود🌱🖤شاید گرفتن الزایمر توی کهن سالی یه نعمت خدا بهمون باشه تا فراموش کنیم اتفاقاتی که توی جوونیمون افتاده رو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید به مدیر ساختمون اطلاع بدی تا بهش گوش زد کن

🤣به بابام در اومده گفته دختر مدیر ساختمون با پسر رفته شمال ۴شب نیومده

بابامم گفته خب بسلامتی به خودشون مربوطه

رها کن...مگر ندیدی هر که اهمیت داد غمگین تر بود🌱🖤شاید گرفتن الزایمر توی کهن سالی یه نعمت خدا بهمون باشه تا فراموش کنیم اتفاقاتی که توی جوونیمون افتاده رو

ما نگهبان شهرکمون اینطوریه حتی دوستای منو میشناسه اون بار میگفت ماشینشو عوض کرده چقدر خریده و اینا

برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal اینجا درخواست قبول نمیکنم🎀

ما نگهبان شهرکمون اینطوریه حتی دوستای منو میشناسه اون بار میگفت ماشینشو عوض کرده چقدر خریده و اینا

احساس میکنم چون فضولن میان سراغ این شغل

چی گفته بودی ریپلای نمیاد برام

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

2825
2823
2791
2779
2792