سلام دوستان من خودم دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستم ، از اساتید یه دانشکده ی دیگه منو تو آزمایشگاه دیده و پیشنهاد آشنایی زیرِ نظرِ خانواده رو داد ، من خودم تو برخورد اول از ادب و متانتش خوشم اومد و پدر و مادرم پسندیدن تا حدی گفتن نظرِ خودت مهمه ، صحبتم درباره ی این آقا نیست از فلسفه ی ازدواج میترسم یکم ، بریم زیرِ یه سقف عشق کمرنگ بشه و هیجانات از بین بره برای هم عادی بشیم . من خودم توی خانواده ی متوسط رو به بالا بزرگ شدم و یه داداش دارم ، ایشون یه خواهر و برادر دارن و پدر و مادر فرهنگی بازنشسته هستن ، نمیدونم باید چه جوابی بدم🤔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیشه هیجانات اولیه تا ابد باهات بمونه بجاش عشق عمیقی بین زوج متاهل بعد از سالیان سال گذروندن زندگی زیر یک سقف شکل میگیره ، عشق هیجانی فقط دوران دوستی و نامزدی هست .
نمیشه که همیشه عشق و ارامش ثابت جلو بره .بالخره زندگی مشکلات داره باید قوی باشی.فقط اگر حس میکنی اماده ای برو جلو و مدت کافی اشنا شو. اگر فکر میکنی زندگی متاهلی مثل خونه پدر هست فقط یه ادم عاشق اختصاصی هم کنارته این تفکر فانتزیه و برات ازدواج زوده.
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
آدمارو نمیشه به سادگی شناخت، من مخالف ازدواج سنتی ام.اینایی که با هم دوستن و بعد ازدواج میکنن یهو طر ...
اسم این ارتباطی که ما داریم ازدواج سنتی نیست 😂 ازدواج سنتی یعنی مامان پسر یه دختر پیدا میکنه ، ایشون خودش منو تو آزمایشگاه پسندیده ، فهمیده خانواده دار و آدم حسابی ام پیشنهاد دوستی نداده پیشنهاد آشنایی برای ازدواج داده.
دخترای دم دستی رو پیشنهاد دوستی میدن یکم باهاش میچرخن تکراری که شد رهاش میکنن .
منکه پسندم استاد نیست اگر با شغلش اوکی ای فقط سطح خانوادگی از نظرت اختلافه که رفت و آمد کنید ببینید خانوادش چه مدلین با شما اوکی ان تو ازشون خوشت میاد پسره چه مدله آدم خوب و خوش برخوردیه میشه روش حساب کرد شاید اوکی شدی و این حس گیجی و دودلی الان فقط از احتمالات و نبود آشنایی کافیه
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خوب من الان بگم جواب مثبت بده قبوله؟ عزیزم آشنا شو ببین علاقه داری بهشون به چهرش به اخلاقش و .. یه ب ...
چهره و اخلاقشو دوست دارم 🥰 زوج درمانی هم رفتیم ، اما تصمیم آخرو آدم باید خودش بگیره ، ازدواج یه تصمیم مهمه و شوخی بردار نیست پای آبروی خانواده ها وسطه .
منکه پسندم استاد نیست اگر با شغلش اوکی ای فقط سطح خانوادگی از نظرت اختلافه که رفت و آمد کنید ببینید ...
استاد خودم نیست که بگم چشمش دنبال دانشجوش بوده 😁 منم سرکلاس یا تو راهروی دانشکده ندیده ، توی آزمایشگاه وقتی که داشتم ماده سنتز میکردم باهام آشنا شده و بهم راهبرد داده ( رشته هامون مرتبط به همه ) .