2789
عنوان

مامانا بیاین این ماه هم نشد ک نشد😔

170 بازدید | 22 پست

مامانا این ماه هم من باردار نشدم هرماه منتظرم ک بشه اخه تا کی صبر کنم دیگه خسته شدم حالا ک همه چیز ردیف شده ب هدفام رسیدم حالا ک همه کارام جور شده چرا پس بچه دار نمیشم چرا خدا ب کسی ک بچه نمیخواد بچه میده طرف میره سقط میکنه ولی ب منی ک میخوام بچه نمیده همش باید حسرت و انتظار بکشم😭😭😭

@niniyar لطفا تاپیکمو منتشر کن دفعه چندمه من تاپیک میزنم این چند روز منتشر نشده تاپیکم

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

خدا بهت کمک کنه انشالله

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا وقتی انقدر با استرس منتظری نمیشه چون استرس سمه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
عزیزم تا وقتی انقدر با استرس منتظری نمیشه چون استرس سمه

دقیقا خواهرمهربونم توروخدا باقلب مهربونت برای آرامش دلم و اینکه خدا یه نی نی خوشگل سالم بهم بده برام دعا کن ممنونتم❤️🌹

سبک غذا خوردنت رو عوض کن.سردیجات نخور...کل ناحیه شکم رو روزی چند بار روغن سیاهدونه اصل بزن..انشاالله خیلی زود بچه دار بشی

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

سبک غذا خوردنت رو عوض کن.سردیجات نخور...کل ناحیه شکم رو روزی چند بار روغن سیاهدونه اصل بزن..انشاالله ...

ممنونم از راهنمایی خوبت عزیزم انشالله سلامت باشی🌹🌹🌹