2789
عنوان

مامانا بیاین این ماه هم نشد ک نشد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
دوست عزیز میشه ازت یه سوال بپرسم؟

جان دلم خواهرجان بفرما اگه بتونم کمکت کنم خوشحال میشم🌹

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

دقیقا خواهرمهربونم توروخدا باقلب مهربونت برای آرامش دلم و اینکه خدا یه نی نی خوشگل سالم بهم بده برام ...

چشم عزیزم من که قابل نیستم ولی حتما از خدا میخوام یه نی نی سالم و صالح بهت بده

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جان دلم خواهرجان بفرما اگه بتونم کمکت کنم خوشحال میشم🌹

جانت بی بلا عزیزم

من کیست داشتم دکتر دارم داد و رفع شد بعدش برا بارداری قرص لتروزول داد به مدت پنج روز هر شب دوتا خوردم و سنوگرافی دادم گفت تخمک هات فعال شده و آمپول hcgهم داد زدم و گفتم فقط سه روز اقدام داشته باش بنظرت من باردار میشم ؟خیلی نگرانم و استرس دارم

چشم عزیزم من که قابل نیستم ولی حتما از خدا میخوام یه نی نی سالم و صالح بهت بده

ممنونم خواهرعزیزم انشالله هرجا هستی تن خودت و خانوادت همیشه سالم وسلامت باشه دلتون خوش باشه الهی اگه گره ای داری خدا گره زندگیتو باز کنه یک دنیا ممنونم🌹

جانت بی بلا عزیزممن کیست داشتم دکتر دارم داد و رفع شد بعدش برا بارداری قرص لتروزول داد به مدت پنج رو ...

خواهرجون من تاحالا قرص و آمپول استفاده نکردم برای بارداری والا بخدا اطلاعی ندارم ولی انشالله ک همین ماه باردار بشی بیای تاپیک بزنی از خدا بخواه دکتر و دارو آمپول همه اینا وسیله هست اگه خدا بخواد حتی زن یایسه هم باردار میشه تا خدا نخواد هم هرکاری کنی فایده نداره منم امروز اگه قابل باشم ب نیتت برات یه زیارت عاشورا میخونم ک انشالله ب زودی باردار بشی شمام اگه زحمتی نیست منو باقلب مهربونت دعا کن ک این ماه باردار بشم میگن دعا در حق دیگران زودتر برآوده میشه باردار شدی تگم کن خوشحال میشم خواهرم😁❤️🌹

خواهرجون من تاحالا قرص و آمپول استفاده نکردم برای بارداری والا بخدا اطلاعی ندارم ولی انشالله ک همین ...

به روی چشمم 😘

مرسی از دل مهربونت عزیزم ❤️ حتمااااا برات دعا میکنم انشاالله سر این ماه هر دوتامون هم باردار بشیم

به روی چشمم 😘 مرسی از دل مهربونت عزیزم ❤️ حتمااااا برات دعا میکنم انشاالله سر این ماه هر دوتامون هم ...

چشمت بی بلا چشمات سلامت باشه خواهرعزیزم ممنونم ک دعام میکنی الهی اگه دوست داری خدا دوقلوبهت بده الهی خدا فرشته نازخوشگل سالم صالح بهت عطا کنه انشالله خدا از دهنت بشنوه جفتمون سر این ماه باردار باشیم دیگه چی از این بهتر الهی خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه الهی آمین💚💚💚

چشمت بی بلا چشمات سلامت باشه خواهرعزیزم ممنونم ک دعام میکنی الهی اگه دوست داری خدا دوقلوبهت بده الهی ...

الهی آمین یا رب عالمین 🤍🤍🤍✨✨✨

الهی هیچکس چشم انتظار بچه نمونه و بحق امام حسین همه دامنشون سبز بشه و ما دو تا هم انشاالله مادر بشیم 😍😍😍

الهی آمین یا رب عالمین 🤍🤍🤍✨✨✨الهی هیچکس چشم انتظار بچه نمونه و بحق امام حسین همه دامنشون سبز بشه ...

انشالله 😍😍