در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ازینی که میگی من نفرت انگیزترشو بگم برات. خود دختر اصرار داشت که اسمشو نزنن روی کارت. یکی نبود بهش بگه تو یک انسانی . یک انسان مستقل . نه فقط یک نام خانوادگی!
حالابفهمن اسم عروس چیه چه اتفاقی می افته؟؟ وقتی شناسنامه گرفتن اجباری شد خیلیاحاضرنبودن شناسنامه بگیرن چون می گفتن اسم زن ودخترمون میره روکاغذبقیه میفهمن اینااسم عروس نمینویسن ادامه دهنده همون ادمان
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
شوھر من تعصبی نیست ولی دوست نداشت اسممو ھمہ بدونن چون ماعروسیم ھزار نفری بود، اشخاص درجہ یک مشکلی ند ...
مگر اسم شما برای این نیست که دیگران ما رو بشناسن و با اون اسم صدا بزنن؟ اسم مگر معرف شخص نیست؟ چرا نباید بدونن؟ مگر اسم قسمت خصوصی بدنه که پنهانش میکنن؟ اصولا برای اینه که ما رو با اون بشناسن. بقیه ش همه ش توجیه و بهانه ست برای مثال اسم من فاطمه ست یا نرگسه...آیا پنهان کردن داره؟
من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒