از حضرت فاطمه مذهبی تره؟اسمشو تاریخ تولدشو تمام زندگیشو عالم و آدم میدوننبنظرم یکم فکر کن قبل حرف زد ...
خداوکیلی خیلی پاپیچ مردمی زن راضی شوهر راضی گیر دادیا.اصلا بحث مذهبی به کنار شاید به هر دلیل خانم دوست نداره به من و شما که ضرر نمیرسونه این قضیه خوبه دغدغه هاتون سرک کشیدن تو کارهای مردمه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شما هم ماشالله همه چی گفتی بعد گفتی نمیخوام قضاوت کنم
الان فازت چیه ک داری از اون دفاع میکنی؟ راست میگن دیگ خانوم خودش پارتنر داره بعد اومده نصیحت ناموس و فلان میکنه. رو کامنت همه ریپ زدی از این رسم مسخره دفاع کردی بنظرم برو درمان شو. خدا بهمون رحم کرد وگرنه با امثال شماها شاید امروز همچنان زنها حق رای و رانندگی و بیرون رفتن و شناسنامه نداشتن. یکم خودتون و انسان فرض کنید. ما زنها هم انسانیم کالا یا مال و اموال کسی نیستیم ک بخواد ازمون محافظت کنه ما خودمون قدرت تصمیم گیری داریم ن اینکه ی نر بیاد تصمیم بگیره بخاطر به اصطلاح غیرتش اسم زنش و کسی ندونه
دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.
شما هم ماشالله همه چی گفتی بعد گفتی نمیخوام قضاوت کنم
شما هم ماشالله همه جا پست گذاشتی که بخوای تلاش کنی محترمانه این رسم رو تائید کنی فقط . اصلا کسی ازت نظر نخواست ، خودش زبون داره و شما هم وکیل وصی اون نیستی . آره همه چی گفتم چون امثال اینو زیاد دیدم که کولی بازی در میارن که ما پاک و با حیا هستیم ، ولی در عمل همون کارا یا کاری بدتر میکنن . کسی که فکر میکنه که آقایون با اسمش تحریک میشن و به گناه میوفتن ، خب غلط کرده دوستپسر داشته باشه و ما رو نصیحت کنه که فلان چیز گناهه در حالی که اگه به گناه باشه ، دوستی با جنس مخالف_اونم خارج از عرف_ بدتره .
هر کی یه دوست پسر داره یعنی با همه بوده و همه دیدنش؟ اگه اون خانم بد گفته والا شما هم خوب نگفتی
نه ولی کسی که فکر میکنه مرد ها اینجورن که با اسم کوچیکش قراره تحریک بشن ، خب غلط میکنه ادای پاک و با حیا بودنو برا ما در بیاره اینجا واسه اسم ، بعد خودش بره با پسرا دور دور
الان فازت چیه ک داری از اون دفاع میکنی؟ راست میگن دیگ خانوم خودش پارتنر داره بعد اومده نصیحت ناموس و ...
اگه به قول خودت همه کامنتهای منو خوندی ولی هنوز نفهمیدی که تمام صحبت من اینه مردم رو به حال خودشون بگذارید به ما مربوط نيست چه طرف مذهبی یا به هر دليل دیگه دوست نداره ایم لنویسه خودش راضیه چه اونکه میخواد ازدواجسفید کنه جفتش به من و شما مربوط نیست اگه این صحبت ساده رو نمیفهمی و میگی دارم دفاع میکنن قطعا خودت تو درک مشکل داری نشستین عین خاله زنکها قضاوت همه سرتون تو زندگی خودتون باشه اون خانم هم حرف چرتی زد اگه کسی قراره با اسمتحریک شه بره بمیره بهتره ولی دلیل نمیشه چون خودش چرت گفته و با یا پسر دوسته بگن بهش فقط آفتاب و مهتاب ندیدنش این جمله رو یکم فکر کن میفهمی یعنی چی یعنی با همه هست
الان فازت چیه ک داری از اون دفاع میکنی؟ راست میگن دیگ خانوم خودش پارتنر داره بعد اومده نصیحت ناموس و ...
خدا رحم کرد وگرنهامثال من حقهات رو ازت میگرفتن؟؟؟؟!!!! تو انقدر تندرویی که حتی خوب نمیخونی من جایی نگفتم کار خوبیه اسم ننویسید گفتم ملت رو به حال خودشون ول کنید به ما مربوط نيست برای بار هزارم انشالله بفهمی
شما هم ماشالله همه جا پست گذاشتی که بخوای تلاش کنی محترمانه این رسم رو تائید کنی فقط . اصلا کسی ازت ...
بنده همه جا پست گذاشت ولی دفاع نکردمهمه جا گفتم به من چه به تو چه کی ایممينويسه کی نه .اون خانمهم اگه فکر میکنه مردها با اسم زن تحریک میشن عقل نداره و چرت گفته ولی. دلیل نمیشه چون برخلاف حرفش با پسری دوسته بگین فقط آفتاب مهتاب ندیدنش! ممکنه تو کل عمرش با همین یه نفر دوست بوده نه همه دیده باشند سما مغلطه نن حرف اون چرته حرف شما هم بدتر