2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تصور خاصی نداشتیم صرفا راه نیاکان رو پیش گرفتیم 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

گرچه من تصور رویایی از ازدواج نداشتم و خوب یه جورایی عاقلانه بود تصوراتم اما باز هم بسیار سخت و متفاوت بود

سنتی بود زمان ما دیگه همینگه چند بار قبل عقد صحبت کردیم باز متمدن بودیم

26 سالم بود البته سالهای سال قبل

نه نبود. اگه آدم وقت گذاشتن و شناخت کافی و تشخیص معیارهای درست برای ازدواج نیستید و اگه انرژی کافی ندارید چون زندگی متاهلی و مدیریت خونه و فرزندآوری به تنهایی انرژی می خواد اگه شاغل باشید که باز هم مسوولیت بیشتری دارید. اگه نمی تونید ازدواج نکنید.

تا حدودی

از نظر رمانتیک بازی و احساسات آره دقیقا همون بود چون واقع بین بودم تفگرات تخیلی و رمان طور نداشتم

از نظر مسئولیت هم بستگی داره، پول باشه اکثرا حله

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

ما سنتی ازدواج کردیم

راستش قبلش تصوری از زندگی مشترک نداشتم ولی الان می بینم خوبه راحتیم ن من سخت می گیرم نه همسرم

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

تصور خاصی نداشتیم صرفا راه نیاکان رو پیش گرفتیم 🤦

وااای دقیقاااا😂منم تصورم همون کارای خونه وبچه داری وفلان بود تف .... 💔🤣

کاربری هشتم با ۸تا خط اومدم امیدوارم اخریش باشه😂روزی که این کاربری رو زدم حالم خیلی بد بوده اینو بدونید 🥲آقایون داداشام خدایی فازتون چیه ازدرخواست دادن من قبول نمیکنم کلی هم فهش میدم پس گمشو ،شعور داشته باش درخواست نده اه 🤬

والا هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چی خونه پدرم نداشتم😂

البته خیلی چیزا نداشتم مث : غم، غصه ،ناراحتی اعصاب،استرس،کار زیاد،اضافه وزن،خستگی،....

الان به لطف شوهرم همشو دارم🤣🤣🤣🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز