2821
2789
عنوان

ناخنام ژله‌ای ان😐🤌

103 بازدید | 6 پست

قشنگ تا و صاف میشن😐

ژله این😂🙂

چیکار کنم محکم بشن؟

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

کلسیم بخور زینک . ب کمپلکس

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

ازمایش بده شاید ویتامین دی و کلسیمت کمه ،فقط با ازمایش مشخص میشه ،لبنیات زیاد مصرف کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازمایش بده شاید ویتامین دی و کلسیمت کمه ،فقط با ازمایش مشخص میشه ،لبنیات زیاد مصرف کن

ویتامین دی ام اره کمه🫠

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

ویتامین دی ام اره کمه🫠

درمان کن عزیزم یه وقت خدایی نکرده موهات شروع به ریزش نکنه ،خیلی تاثیر داره تو پوست و مو و ناخن ،مصرف لبنیاتم فراموش نشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

درمان کن عزیزم یه وقت خدایی نکرده موهات شروع به ریزش نکنه ،خیلی تاثیر داره تو پوست و مو و ناخن ،مصرف ...

اتفاقا ریزش موهم دارم🙂😂

شیر اینا خوب میخورم، ولی خب درکل بدنم ضعیفه🫠

@niniyar میشه تاپیک جدیدمو تایید کنی؟؟؟

2823
2791
2779
2792