2777
2789
عنوان

دعوای من با مامانم سر سیسمونی

1111 بازدید | 41 پست

بچه ها من از اون آدما نیستم که انتظار آنچنانی داشته باشم رفتیم عجله ای کمد بخریم برا بچه بعد از این کمد دو تیکه ها که جا داره میخواستم چون برا جهازمم کمد نخریدم لباسامون رو هواس واقعا لازم دارم بعد هی مامانم جلو فروشنذه گیر داد که یه تیکه بردار اتاقتون کوچیکه اینا منم قهر کردم گفتم اصلا نمیخوام آژانس گرفتم اومدم خونم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه وا چکار زشتی

مادره ها !

قران میگه:

و لا تقل لهما اف 

حتی یه اف هم بهشون نگید

شاید مادرتون نتونه الان بگیره

شاید اصنبتونه ولی نخواد

وظیفش نیس که !

شما خودت داری مادرمیشی واقعا بعیده

فردا بچه ات ولت کنه بره خوشال میشی

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

کار بدی کردی. اگر از نظر مالی میگه شما یه کمد میخریدی طبق بودجه ایشون. بعدا خودت یکی دیگه ست میکردی باهاش. یا اصلا یه کمد برای اتاق خودت میخریدی بعدا

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش