2821
2789
عنوان

ناهار چی میپزین

529 بازدید | 15 پست

دلم ی غذا میخواد ک ن مرغ داشته باشه ن گوشت نه برنج.خسته شدم دیگه ولی نمیدونم چی بپزم

شما چی میپزین؟

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد. شهر بر روی سر من عربی می رقصد. این جهان با همــه ی دغدغه هایش دارد روی یک جمجمه ی یک وجبی می رقصد😵💫..به آیندگان بگویید روزی که ماشه ها را کشیدند ما در مزرعه ی آرزوهای بر باد رفته میان خوشه های سوخته ی جوانی «داشتیم رویا میکاشتیم؛»ما همگی حیف بودیم..🙃🙃🙃 یه مرتیکه ی قند و نبات تو زندگیم دارم که با دنیا هم عوضش نمیکنم.🤤😍. آقایون سایت قبل از درخواست دوستی فرستادن اول خواهرومادرتونو واسه فحش خوردن آماده کنید😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سمبوسه

املت

کشک بادمجان

اش

سوپ

فلافل

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

گوشت گذاشتم بیرون قرمه سبزی درست کنم

شما هم میتونی ماکارونی، لازانیا، پاستا، دمی گوجه، کتلت، فلافل، سمبوسه ، سالاد ماکارونی، ماهی، تن ماهی درست کنی

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

من دلمه پختم میتونی کوکو بپزی

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز