2789
عنوان

کودک هفده ماهه

189 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم۱۶ماه و ۲۰روزشه

راه رفتن و ایناک عادی

کلماتی مامان.بابا.دردر.بده.ابجی. خاله. دایی.افتاد.این چیه.کجایی.باباکو.اوخ.داغه.جیز.به به.تاب تاب بازی.

صدای ببعی.کلاغ.گنجشک درمیاره.

بوس میکنه بوس میفرسه.قلب میگیره.چمک میزنه.خداروشکر میکنه. ادای نماز درمیاره.

بازی کلاغ پر بلده. اتل متل بلده.تاب تاب خمیربلده.

ادای ماشیناشو درمیاره

واسه آب میره جلویخچال

خوابش بیادخودش میره روتشک

دلش بیرون بخواد میره کفش و لباس خودش و منومیاره

تو۱۵ماهگی وزنش ۹کیلو۶۰۰بود

قدش۷۸بود

امااااااا مشکل اصلیم ابنه بشدتتتتتت وابسته ی تلویزیون. و ازهمه مهمترازدست من غذانمیگیره درموندم کرده میزارم جلوش زیرانداز میندازم خودش میخوره اما باکلی بریزوبپاش بلدنیس قشنگ بخوره بخدااز۱۰۰تادونه برنج یدونش به زور بره شکمش. نمیدونم چیکارکنم غذاهای

انگشتی هم فقط و فقط و فقط سیب زمینی میخوره. هویج.کباب تابه .شامی. کتلت .تخم مرغ ابپز.میزارم جلوش فقط له میکنه نمیخوره.هرکی راهکاربلده لطفا بگین و اینکه دخترم طبیعی و نرمال هست یانه؟نیازه ببرمش دکتر یان؟

ایاواکسن ۱۸ماهگی سخته؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

آره عزیزم عادیه دختر منم 17 ماهشه نمیذاره من غذا بدم میذارم جلوش با غذاش بازی میکنه مثلا غذارو میریزه تو آب بعد اونو میذاره تو ماست باهم هم میزنه آخرشم یکی دوقاشق میخوره پامیشه میره موقع غذا خوردن هزار بار جاشو عوض میکنه یه جا نمیشینه من که دیگه انقدر حرص خوردم از بین رفتم

امروز یکدفعه از حرص تب کردم نه میذاره من غذا بخورم نه خودش میخوره خیلی بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره عزیزم عادیه دختر منم 17 ماهشه نمیذاره من غذا بدم میذارم جلوش با غذاش بازی میکنه مثلا غذارو میریز ...

من امروز فقط خودمو کتک زدم ازحرص شما واسه غذا نخوردنش دکتر یا مشاور نبردین؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وزنش کمهتلویزیون خاموش کن که نبینهعداهم بزار جلوش یاد میگیره

ازبس غذا نمیخوره یکسره درحال دوییدن تو خونس.

میزارم جلوش ازقصد میپاشه هوا میگه هورااااا افتاد اصن نمیخوره

من امروز فقط خودمو کتک زدم ازحرص شما واسه غذا نخوردنش دکتر یا مشاور نبردین؟؟؟

ن والا نبردم خیلی وقته اینجوریه از شیش ماهگی به بعد که افتاد به غذا یکی دوماه اولشو خودم دادم بعد دیگه نذاشت میگفت باید قاشقو بدی به خودم از اون موقع تا حالا یه آب خوش از گلوم پایین نرفته فک کردم اگه خودش بخوره بهتره اما اشتباه کردم نه تنها اشتهاش بهتر نشد بدترم شد تا حالا نشده غذا بیارم باهاش بازی نکنه مثلا از پیاز خوشش نمیاد غذاشو نمیخوره اما پیازو گاز میزنه توف میکنه از ترسش چون همه چیو بهم میریزه منو شوهرم نمیتونیم با غذا مخلفات بخوریم دیگه حتی آبم نمیاریم غذارو میخوریم آخر سر پامیشیم میریم آشپزخونه قایمکی میخوریم نه سیر میاریم نه سبزی نه ماست نه ترشی هیچی غذارو خالی میخوریم

ن والا نبردم خیلی وقته اینجوریه از شیش ماهگی به بعد که افتاد به غذا یکی دوماه اولشو خودم دادم بعد دی ...

ن دختر من یه ماهه اینجوری شده قبلا من خودم قشنگ برنامه داشتم صبونه تخم مرغ.پنیر.خامه.خرما.میدادم.

ناهار سوپ.کته.حلیم.غذای سفره.میان وعده موز.سیب میوه های فصل عصرونه بیسکویت و پنکیک و سط ایناهم شیرشو میخورد یه ماه پیش رفتم کرج خونه بابام اونجا بچه ی خالمو دید ک اون با دست غذا میخوره ازاون روز گفت منوبکشین اما دیگه ازمن غذا نگرفت یه ماهه عزاگرفتم.

دخترت خداروشکر در سلامت کامل هست و همه چیزی نرمال و خوب ، وزنش کمه البته ،باید دید وزن تولدش چند بوده ؟

غذا خوردنش عین دخترای من ،دوتا بزرگه هیچ وقت نزاشتن من غذا بهشون بدم ، کوچیکه هم عین اونا ،منم مجبوری زیر سفره ۲ متری میندازم ،غذا میزارم جلوش ریخت پاش میشه ،ولی چاره چیه ؟؟راستی برنجو بریز تو دستت کمی فشار بده بچسبن بهم مثل توپ بشن بزار جلوش اینجوری بهتر میخوره .

پنکک براش درست کن بخوره صدرصد خوشش میاد ، برای مقوی شدنش میتونی جو پرک شده بهش اضافه کنی ،کنجد اسیاب شده اضافه کنی .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

دخترت خداروشکر در سلامت کامل هست و همه چیزی نرمال و خوب ، وزنش کمه البته ،باید دید وزن تولدش چند بود ...

وزن بدنیااومدنش۳۳۰۰بود

دخترخالم میگه اذیتش نکن من پسرمو اینقدرب زور بهش غذادادم الان ۱۰سالشه لب ب هیچی نمیزنه زده شده.

تو ۱۷ماهگی بردمش بهداشت ۱۰کیلو بود.

البته اینم بگم اینکه ۴تادندون شیری و اسیاو داره باهم درمیاره هم بی دلیل نیس چون قبلا خوب غذا میخورد و من اینو نمیدونستم توبهداشت دکترگفت اذیتش نکن همزمان ۴تادندون دراوردن سخته گوشت تنش میریزه حالا فعلا بردمش دکتر زینک پلاس داد تا فقط اهن و ویتامین نگیره ببینیم تادوسالگی میخواد چیکارکنه

وزن بدنیااومدنش۳۳۰۰بوددخترخالم میگه اذیتش نکن من پسرمو اینقدرب زور بهش غذادادم الان ۱۰سالشه لب ب هیچ ...

دختر من با وزن ۳۶۵۰ دنیا اومد ،الان ۹ کیلو نیم وزنش ،کلی دکتر بردم ،میگه غذا بده ،میگم باید بخوره نمیزاره من بهش بدم غذا .

آره دندون لاغرشون میکنه

دختر من با وزن ۳۶۵۰ دنیا اومد ،الان ۹ کیلو نیم وزنش ،کلی دکتر بردم ،میگه غذا بده ،میگم باید بخوره نم ...

الان دقیقا چندوقتشه؟؟؟

اهان دکترب من میگه فلان چیزبپز فلان کاربکن میگم باباجان خب من پختم ولی نمیخوره چیکارکنم جز ماکارونی و سیب زمینی هیییییییییچی نمیخوره

الان دقیقا چندوقتشه؟؟؟اهان دکترب من میگه فلان چیزبپز فلان کاربکن میگم باباجان خب من پختم ولی نمیخوره ...

۲۱ ماهشه تقریبا ،میوه هم نمیخوره ؟؟ کره بادوم زمینی چی ؟

حتما پنکک که گفتم درست کن ،مطمعنم میخوره

۲۱ ماهشه تقریبا ،میوه هم نمیخوره ؟؟ کره بادوم زمینی چی ؟حتما پنکک که گفتم درست کن ،مطمعنم میخوره

میوه تایه ماه پیش موز عاااالی میخورد اماالان ک میوه های فصل میخرم براش ی گاز میزنه پرت میکنه موزم ازچشمش افتاده نمیخوره غروب براش هندونه خریدم دوسه تاگاززد چون شیرین بودنخورد.

اما بردمش بیرون تودستش بیسکوییت بابازی خورد

کره باوم زمینی هنوز زوده ممکنه حساسیت داشته باشه.

حتمادرست میکنم.

خداحفظشون کنه ولی نسبت ب سنش خیلی وزن دخترت کمه بازم شما تجربه بچه داری دارین بهتر میتونین بهش برسین من ک سرهچی نخوردنش خودمو کتک میزنم

اشکال نداره همون یه کمم بخوره خوبه . کره بادوم من از یک سالگی میدادم ،باز خودت میدونی ، آره وزنش کمه ،البته اون دوتا بزرگه هم اینطور بودن ،مادرم میگه خودمم اینجوری بودم . الان از چاقی رنج میبرم 😁🤭 نه چرا کتک بزنی خودت ،بخدا خودت داغون میکنی ، فقط سعی کن در روز مثلا ۶ بار غذا و میوه بدی هر بار یه زره هم بخوره کافیه