2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینقدر بدم میاد سوالایی میپرسید که جوابش رو میدونید.

امروز یه اقایی بهم گفت 🥲 رو به من گفت وگرنه خودمم میدونم قدم نرماله

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

نه خوبیاگر ورزشکار بودی که وزنتم عالیه

والیبالیستم

بدن سازیم میرم

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

خیلی قدت خوبه متوسط رو ب بالا

من ۱۷۵ ۱۷۶ ام کفش پاشنه دار ولژ دار اصلا نمیتونم بپوشم شماره پامم ۴۱ بزور گیرم میاد 😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ولی متاسفانه من ۵۹ کیلو ام

باید وزن اضافه کنم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه متوسطی کلا ما قدای ۱۶۴ تا ۱۶۸ نمیدونیم کدوم وری هستیم به من بعضیا میگن قدت بلنده ، بعضیا میگن کوت ...

🫠😂😂😂 همه به من میگن خوبی از شانس خوبم یه پسری هست خودشیفته البته جنتلمنه هم دانشگاهیمه امروز باهاش شيفت بودم تو بیمارستان برگشت بهم گفت منم اعتماد به نفسم ریخت البته به روی خودم نیاوردم.

خیلی قدت خوبه متوسط رو ب بالامن ۱۷۵ ۱۷۶ ام کفش پاشنه دار ولژ دار اصلا نمیتونم بپوشم شماره پامم ۴۱ بز ...

😂🫠 ماشالا

ولی متاسفانه من ۵۹ کیلو ام باید وزن اضافه کنم

اره باتوجه به قدتون یکم وزنتون کمه

🫠😂😂😂 همه به من میگن خوبی از شانس خوبم یه پسری هست خودشیفته البته جنتلمنه هم دانشگاهیمه امروز باه ...

شاید خوشش اومده ازت واسه همین 🤣🤣

بعضی پسرا از دختری خوششون بیاد گیر میدن به قدش جا سوئیچی و کوتوله و جوجه و ... میچسبونن بهش

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤