2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقد خالمو روز قبل خبر دادن نرفتم

داشتیم خونه تکونی میکردیم

منم ایام عادت ماهیانم بود

کسی که باید خبر میداد میخواست دهن کجی کنه ماهم نرفتیم

جالب اینه شبشم به بهانه اینکه کلیدش جامونده اومد خونمون دید ما اصلا آماده نیستیم

خودش از خرید برمیگشت 😑

بعدا خالم علتشو پرسید گفتیم ناراحت شد

ولی شوهرش کینه ای شده که اصلا برام مهم نیست

به قول بچه همسایمون به جهندددم

دانه از آن زمان كه در خاک است،با دلش آفتاب ادراک است!سرگذشت درخت میداند،رقم سرنوشته میخواند!گرچه با رقص و ناز در چمن است،سرنوشت درخت سوختن است!آن درخت كهن منم كه زمان،بر سرم راند بس بهار و خزان!دست و دامن تهی و پا در بند،سر كشیدم به آسمان بلند!شبم از بی ستارگی شب گور،در دلم پرتو ستاره ی دور!آذرخشم گهی نشانه گرفت،گه تگرگم به تازیانه گرفت!بر سرم آشیانه بست کلاغ،آسمان تیره گشت چون پر زاغ!مرغ شب خوان🕊که با دلم میخواند،رفت و این آشیانه خالی ماند!آهوان گم شدند در شب دشت،آه از آن رفتگان بی برگشت!گر نه گل دادم و بر آوردم،بر سری چند سایه گستردم!دست هیزم شکن فرود آمد،در دل هیمه بوی دود آمد!کنده ی پیر آتش اندیشم،آرزومند آتش خویشم!ه.ا.سایه ❤️🇮🇷

وا چه فکرهایی میکنی با کله میرم من دوستم گفت سرم شلوغ بود برات آدرس میفرستم رفتم اگر شما بودید عمرا ...

دوست فرق داره صمیمیاید ولی کسی که خیلی رفت و امد ندارین زشته انقدر دیر خبر بدی

خب بستگی داره

یه وقتی فامیل نزدیکه، همه از تاریخ و ... خبر دارن. ولی ۲ روز قبل میتونن کارت بدن یا تلفنی دعوت رسمی کنن. که واقعا اشکالی نداره، چون میدونستن و آمادگی داشتن و ....

ولی اگه غریبه تر باشه و اصلا ندونن که قرار به مراسم بوده و آمادگی نداشتن و این چیزا؛ خب دعوت کردن این مدلی یه جور تعارف الکیه.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

خب اگه همه رو اون تایم دعوت کردن، مشکلی نیست، برید، ولی اگر فقط شما رو دیر دعوت کردن، به نظرم نرید بهتره.

و دیگه اینکه مگه لباس ندارید، معمولا همه خانوما میگن زودتر مارو نگفتن که لباس تهیه کنیم!

لباس از قبل، مانتوی مجلسی چیزی واقعا ندارید؟

یعنی برای هر عروسی، باز میرید لباس میگیرید؟!

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز