2821
2789
سودشو نمیدونمولی من دوست دارم یه گلخونه داشته باشم انرژی مثبت میگیرم🫠🫠

گلخونه ای که شما میگی خونگیه این منظور صنعتیه زمین تا آسمون فرق دارن

مال تو تفریحه این کار

که کار خیلی سختی هم هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلخونه ای که شما میگی خونگیه این منظور صنعتیه زمین تا آسمون فرق دارنمال تو تفریحه این کار که کار خیل ...

کارش سخته؟

یاسمن چرخابی چه سر و سری با جواد پناهی داشت که همیشه به حرفش گوش میداد! رویداد یاسی در کانال vocab_learning1

حس خوبیه سودشم بستگی به جاش داره

جا؟ راستی چرا می نی سایت این طور شده که سریع جوابا ارسال نمیشه ؟

یاسمن چرخابی چه سر و سری با جواد پناهی داشت که همیشه به حرفش گوش میداد! رویداد یاسی در کانال vocab_learning1

سلام من بابام گفت گلخونه بزنیم یکی ازفامیلاشون گلخونه زد ازگلخونه درآمدکسب کرد ماشین چانگان خرید...

شما هم زدین؟

من شنیدم سختهولی از کسایی که کارشون اینه تحقیق کن من فقط شنیدماینم بدون همه کارا سخته کار آسون نداری ...

آره خب . من علاقه زیادی هم به این کار دارم

شما هم زدین؟

نه چون من گفتم نه بابام اصرارداره توروستامون پشت خونه مادربزرگم بزنیم ولی میترسم تنهایی از پسش برنیام حتمایکی بایدباشه کنارم ک بتونم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

شما هم زدین؟

نه چون من گفتم نه بابام اصرارداره توروستامون پشت خونه مادربزرگم بزنیم ولی میترسم تنهایی از پسش برنیام حتمایکی بایدباشه کنارم ک بتونم.......

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز