2821
2789

نظرتون راجع به این شخصیت چیه ؟ باهوشا و تیزبین های سایت

این مدلیع که از بقیه ایراد میگیره بالغ نیستید

بیش از ۵۰ سالشه

کلا از خودش تعریف میکنه، مثلا گفته قبل از اینکه دوربین اختراع بشه به ایده ی دوربین فکر کرده 😂( حالا اوکی سواد تاریخی نداری، دوربین کی بوده در این حد نمیدونستی ناصرالدین شاه عکس داره ؟ با بیل عکس گرفته اون زمان ؟ قبل از ۱۲۷۰ یعنی دوربین وجود داشته ) بعد با کسایی که ۳۰ سال حداقل از خودش کوچکترن وارد دوئل طعنه و کنایه میشه، مثلا مسخره میکنه که طرف پول نداره، لباسهای بقیه رو مسخره میکنه یا مثلا سعی میکنه اعتماد بنفس بقیه رو کم کنه بعد میگه من نمیخوام اعتماد بنفس کاذب بگیرن! نظرتون راجع بهش چیه ؟ بعد ادعا میکنه خیلی مهربونه 😂 فقط ازتون میخوام هموننقدر که از بچههاتون تعریف میکنید، انتقاد درست و منطقی هم ازش بکنید تا نتیجهاش نشه همچین موجود متوهم و انتقادناپذیری 😂✨🚶♀️

پسره ی خنگ داستان های تخیلی من و باور کرده بدبخت معلوم نیست آدمهای دورت چقدر داغونند که اینا رو باور میکنی 😂😂 پدر پسر روانشناسه بعد رفتم گفتم اسکیزوفرنی دارم پسره ی خنگ باور کرد 😂😂😂😂 آخه ابله در حد اطلاعات عمومی هم نمیدونی اسکیزوفرنی چیه ؟ کودن، فکر کنم احتمالا ریاضیات رو در حد دبیرستان هم نمیتونی پاس کنی خنگ خدا با اون مغزت، گاگول با اون ریختت، عقده ای. فکر کرده مثلا زرنگه. با اون رفیقاش، پسره ی علاف. خنگ خدا پارسا ذبیحی معلم زبان آموزشگاه ملل با توام، تو زندگی ام پیدات بشه ابروت و میبرم و بهرحال با اسم و عکسهات کلی اکانت فیک میزنم ابرو نمیذارم برات گورت رو گم کن. خنگ خدا در حد اینکه خودش و پنهون کنه هم نیست، بدبخت احمق. خودت خیلی داغونی که این چیزا برات باور پذیره. بدبخت بیکار، ما رو باش کل زندگیمون به فکر آینده و اهداف و جاه طلبی هستیم این نشسته اطلاعات شخصی زندگی من و در میاره و شایعه میسازه خنگ خدا بی وجدان تو واقعا کی هستی ؟ یه جو انسانیت تو وجودت هست ؟ روانی هستی ؟ واقعا روانی هستی دیگه این همه کار با یه آدم کنی و یه لحظه دلت نلرزه، ایش چقدر از پسرای مدل تو بدم میاد خنگ. بیکار. من پسر درست حسابی تو فامیلمون میشناسم کلی اطلاعات عمومی داره دانشگاه تهران کامپیوتر میخونه روزی ۴ ساعت میخوابه توی خنگ فکر کنم کل روزت شبیه خاله زنک ها است. ما در حد رندوم و روزمره هم حوصلمون سر میره سرمون تو زندگی بقیه باشه و ازشون اطلاعات داشته باشیم این مثل چی سرش تو زندگی منه. بدبخت بیکار. البته که هیچ اطلاعات درستی هم نداری همشون اشتباهن 😂😂 انگار نمیدونم این کنه مثل قارچ اکانت ساخته و تو ناشناس من ریخته اطلاعات میدم حتما، اون عکس bub هم فیک بود خنگ خدا iq. پسره ی ساده لوح. من پسر میشناسم کل زندگی اش با رفیقاشون دور هم از اقتصاد و بیزینس و فلان صحبت میکنند بعد اینا رو. مامانت معلم زبانه بعد دانشگاه آزاد زبان درس میخونی ؟ البته حق داری iq خودت و رفیقات در حد خاله زنک بودنه اطلاعات عمومی هم فکر نکنم داشته باشی، نه منطق داری ، نه اطلاعات عمومی، نه وجدان، هوشت واقعا چنده ؟ خنگ گوه هم که تو کلاس بلد نیستی درسم بدی حتی. رفیقت برق کش و لوله کشه ؟ من رفیقام iqاشون کمتر از ۱۲۰ نیست اصلا. ما هم باهوش و با اطلاعات عمومی و جاه طلبیم نه مثل تو بیکار و علاف خنگ خدا.

2825
2823
2791
2779
2792