2821
2789
عنوان

برای خرید طلای سفید یا زرد

743 بازدید | 22 پست

خانوما موقع خرید بیشتر طلای زرد ترجیح میدین بخرین یا سفید یا رز گلد ؟

تو تاپیک قبلیم چند نفری گفتن اصلا طلا سفید نمیخریم و فقط زرد !

چرا دلیلش چیه مگه تفاوتی داره از نظر شما ؟ موقع فروش که فرقی نداره !

یا فقط بحث سلیقتون هست ؟

The Best Or Nothing

من خودم شخصا طلای زرد زرد دوست دارم و دارم

سلیقه ایه دیگه

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عاشق طلا سفیدم

ولی هر دو رنگ ( زرد و سفید )رو دوست دارم

ترکیبی هم هست از هر دو رنگ

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
سفید حیلی شیک تره و بروز تره اما بدیش اینه که هر چند وقت یبار باید بدید ابکاری کنن چون رنگش زرد میشه

تا حالا برای من این مورد پیش نیمده که سفید زرد بشه ...

البته خیلی هم استفاده نکردم

شاید خیلی استفاده بشه اینجور که میگین بشه ...

The Best Or Nothing

من سفید و رزگلد بیشتر دوست دارم ولی زرد با تنوع بالاتر در دسترسه برای همون زرد قشنگ هم که دیدم خریدم

فرزند ایران و جانفدای میهن💔 خدا با منه پس همه چی خوب پیش میره😍

طلای زرد رو بیشتر میپسندم

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

اینجوری باشه بدلیجات شبیه طلا زرد هم زیاد هست

بله درسته

اما در واقع سلیقه ای هست

من خودم اکر بخوام طلا بکیرم زرد رو بیشتر میپسندم

من خودم یه دوستی دارم حلقه سفید گرفته اصلا قشنگ نیست مثه نقره میمونه

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز