2821
2789

با تو تا هرجا که باشد دل به دریا میزنم

بر در و دیوار خوابم رنگِ رویا می زنم

گرکه مجنونم شوی از هرچه لیلا سر ترم

تا تویی سلطان قلبم عاشقی را از برم

تا تو لیلا باشی و من در جنون بیاختیار

هیچ لیلایی دگر در دل ندارد اعتبار

میگذارم عکس ماهت را شبی در آسمان. .

مینویسم تاقیامت با توام دیوانه جان !

چهرهی زیبای تو دل را هوایی میکند

منطقم با دل گمانم همنوایی میکند

دل به دنیایم دهی عاشق ترینم تا ابد

گرچه میدانیخودت میخواهمت باخوبوبد

زندگی شعر است و من با واژه بازی میکنم

شاعری شوریده حالم یِکّه تازی میکنم

شاعرم تا در خیالاتم تو مهمان منی

سرفرازم گرچه تنها بیت دیوان منی..

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

گر ز درون شکسته ای؛ فاش مکن که خسته ای.

- سیمین بهبهانی

خودکشی مرگ قشنگی که به آن دل بستم/ دسته کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم/ گاه و بیگاه پر از پنجره های خطرم/ به سرم می زند این مرتبه حتما بپرم/ چمدان دست تو و ترس به چشمان من است/ این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است/ بی تو من با بدن لـخت خیابان چه کنم/ با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم/ بی تو پتیاره ی پاییز مرا می شکند/ این شب وسوسه انگیز مرا می شکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اندصبح تو را ابرهای تار تنها ب ...

بسیار عاشق این شعر هستم سالها قبل حفظ بودم، متاسفانه یادم رفته شاعرش کی هس، فک کنم بهمنی هس شاعرش؟؟؟

و رنگ ها همگان قرمز

سماع مولویان قرمز

جهان کران به کران قرمز

که نقشی از رژ گلگونت

هنوز بر لب این جام است

خودکشی مرگ قشنگی که به آن دل بستم/ دسته کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم/ گاه و بیگاه پر از پنجره های خطرم/ به سرم می زند این مرتبه حتما بپرم/ چمدان دست تو و ترس به چشمان من است/ این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است/ بی تو من با بدن لـخت خیابان چه کنم/ با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم/ بی تو پتیاره ی پاییز مرا می شکند/ این شب وسوسه انگیز مرا می شکند...

توصیف تو در شأن کسی نیست به جز من

تعریف شراب از دهن مست، قبول است...

من دلم پیش غریبی ست که نامش "وطن" است

لاله های جان فدای میهنم، هرگز فراموش نمی شوید حتی به قیمت جان...🕊 جهان بدون فرزندان ایرانم، چه سوت و کور است💔 فرزند ایران و جان فدای میهنم💚🕊♥️

جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را

نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را

کنون با بار پیری آرزومندم که برگردم

به دنبال جوانی کوره راه زندگانی را

به یاد یار دیرین کاروان گمکرده رامانم

که شب در خواب بیند همرهان کاروانی را

شهریار

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟؟؟؟

بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا؟؟

نوش دارویی و بعد مرگ سهراب آمدی

بی وفا این زودتر میخواستی حالا چرا؟؟؟؟

این شعر از شاعر نامی و افتخار ما ترک ها، شهریار بزرگ هست

‏فهمیدم دوستت دارم . .

همان شبی که با یک حرفِ سادهیِ تو ،

تا صبح لبخند زدم .

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نیست

من به تو جان میسپارم، دل که قابل دار نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز