2821
2789
عنوان

اسمهای عجیب

37011 بازدید | 154 پست

قدیم اسمهای عجیب زیاد بود خصوصا برای دخترا ولی یه اسم عجیب شنیدم البته ایرانی نبود اسم طرف بسم الله رحمان رحیم بودicon شما اسم عجیب شنیدین؟

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم فقط اسم خودم هم کمه هم خاص 😎

اسمت چیه؟

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

برکه😐... آخه شنیده بودی کسی بزاره برکه؟

اره اسم دختر سام درخشانی هم هست گویا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اَره

پنیر

عجیب ترین اسما بودن

اسم یه آقایی هم مونا بود

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

اسم یه خانمی هلو بود

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز