2821
2789
عنوان

دنگ رستوران کافه

2010 بازدید | 35 پست

اقا هر وقت میخام من حسابش کنم

نمیذاره حس بدی دارم اون

هر دیت بخاد دنگ رستوران بده

نمیذاره رلم میگه به غرورم بر میخوره

وقتی من هستم ی دختر پول خرج کنه واسم

شما چطورین کی دنگ کافه رستوران میده؟ وفتی با

رلتونین

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

من ترجیح میدم تو این جور موارد دست تو جیبم نکنم چون اکثر پیشنهاد کافه و رستوران از جانب کسی که دعوت میکنه باید پرداخت بشه

به جبران شاید ماهی دوماهی یه بار خودم غذا بپزم ببرم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرچندباری ک اون حساب میکرد ی بارشو من میدادم از قبلم میگفتم از میخوای تو بدی نمیام

بعد چون ما اکثرا ویلا اینا هم میگرفتیم یوقت کیکی غذامیپختم میبردم یا سفارش میدادم

منم حس خوبی نمیگرفتم همش اون بدت

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

پارتنر سابق منم اینجوری بود

اما خب همیشه میگفت در عوض مثلا خواستی جبران کنی که نیازیم نیست به جاش آشپزی کن بریم پارک بشینیم غذا بخوریم و از اینجور کارا. کلا دوست داشت غالب هزینه توی رابطه با خودش باشه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

پارتنر منم بدش میاد به عنوان یه دختر وقتی پیششم دست تو جیبم کنم..

ولی منم میخوام جور دیگه جبران کنم. خوراکی بردم دفعه قبل با یه کادوی کوچیک.. و این سری هم پیشنهاد دادم بریم دامنه یه کوه و غذا رو هم میخوام خودم درست کنم ببرم..

هزینه ها با اونه اصلش هم همینه ذاتا مردا انرژی مردانه شون دوست دارن که تامین کننده باشن و این موضوع حس خوبی میده بهشون

در قبالش مثلا منم شیرینی خونگی میگیرم براش یا کیک یا مثلا یه چیزی ببینم خوشم بیاد بی مناسبت براش میگیرم

یا حتی مثلا ضد آفتابی چیزی که نیاز داره

من ترجیح میدم تو این جور موارد دست تو جیبم نکنم چون اکثر پیشنهاد کافه و رستوران از جانب کسی که دعوت ...

دعوت همیشه سمت اونه

مثلا وقتی میریم بیرون از من سوال

میپرسه میگم هر جا خودت میدونی

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

2825
2823
2791
2779
2792