2821
2789
عنوان

یه سوال دارم

157 بازدید | 10 پست

دیروز یه چی شنیدم مهم هنگ کرد. زن متاهل به دو دختر ۱۸ و ۲۰ ساله با سیر جوان وارد رابطه شده و از شوهرش طلاق گرفته و با پسر ازدواج کرده. دخترانش هم برده خودش، شوهر این خانم از نظر ظاهر مشکلی نداره، بدنساز هم هست، پولدار هم هست،

الان با به پسر از یه شهر کوچیک وارد رابطه شده و باهاش ازدواج کرده.

سوالم اینه چرا این اتفاقات داره زیاد میشه، مرد و زن هم نداره، بخاطر ازدواج سنتی؟ یا بخاطر ازدواج از روی عشق های آتشین یا چی واقعا مغزم نمیکشه. و کم کم داره یه مسأله طبیعی میشه

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان این اتفاق چه مشکلی داره عزیز؟ اگه از شوهرش طلاق نگرفته بود یا اقا متاهل بود مشکل داشت ولی میگی ...

مشکلش اینجاست که وقتی متأهل بود وارد رابطه با آقای شده بود و به همسرش گفته با کسی دیگه ای در ارتباطم و طلاق گرفته بود

والا چند قرن هم بگذره این چیزها طبیعی نمیشه ، فقط می تونم بگم خانم یه مشکلی داشته چون آدم سالم هیچ و ...

خوب طبیعی شده، خونواده پسره قبول کرده.خونواده دختر قبول کرده، واقعا مشکل داشته.چون پسر همین دختراش

مشکلش اینجاست که وقتی متأهل بود وارد رابطه با آقای شده بود و به همسرش گفته با کسی دیگه ای در ارتباطم ...

اره این یکمی غیراخلاقیه ولی خب شاید قبل طلاقش رابطه برقرار نکرده باشه ما که تو زندگیش نیستیم. من همیشه به خانومایی که خودشونو دوست دارن و برای خودشون کم نمیخوان افتخار میکنم. حالا همین خانوم اگه طلاق نمیگرفت و تا اخر عمرش پاسوز بچه هاش بدبخت میموند ازش یه زن مقدس و خانوم میساختین.ایشالا که خوشبخت بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز