2821
2789
عنوان

بچه رو میزنی⁉️ نتیجه ش رو بدون

578 بازدید | 16 پست

من قبل بچه دار شدن حدود ۶۰ جلسه رفتم جلسات مشاوره برای فرزند پروری

گفتم یه چند تا نکته اینجا بگم شاید تلنگری باشه برای یه سری از مامانا

وقتی شما فرشته کوچولوتو میزنی نه تربیتش میکنی و نه تنبیه بلکه غرورش رو میشکنی و اعتماد بنفسش رو به شدت میاری پایین بخصوص اگر جلوی جمع بزنیش

به مادر ادیسون گفتن بچه ات کند ذهنه و وقتی ادیسون از مادرش دلیل خواست که چرا قراره به یه مدرسه غیر عادی بره مادرش بهش گفت از بس باهوشی نباید تو مدرسه عادی بمونی میخام بگم تاثییر حرف مادر چقدره خب همه میدونید ادیسون به کجا رسیده

به هیچ وجه پیش بقیه یا تنها هستی نگو وایسا بریم خونه حسابتو میرسم و فلان خونه باید منطقه امن باشه برای بچه نه اینکه ازش بترسه و وقتی بزرگتر شد دلش بخاد خونه رو ترک کنه

تا میتونی به بچه ات محبت کن و بغلش کن نگو لوس میشه اگر محبت نبینه تشنه محبت میشه و حتی در زمانی که تازه به بلوغ رسیده یکی خارج از خونه بهش محبتی کنه چون محبتی ندیده ممکنه گول بخوره و به هر کسی اعتماد کنه و خدای نکرده بهش تعرض و یا ت.ج.ا.و.ز بشه اونوقت شما تازه میای میگی چرا اینطور شد و دنبال دلیلی و میندازیش گردن شانس و یا میگی بچه خرابه و فلان نه عزیزم عامل اصلی این ماجراها پدر و مادران

رک بگم بچه تو خونه محبت و توجه نبینه بزرگتر بشه بیرون دنبالش میگرده

وقتی میگن بچه رو تنبیه کنید تا ازتون حساب ببره منظور به زدنش یا گرسنه نگه داشتنش نیست بلکه محدود کردن مثل امروز بابت اینکاری که کردی حق نداری تلوزیون ببینی یا با موبایل بازی کنی و یا دوچرخه سواری کنی و...

و اینم بگم اگر چنین تهدیدی میکنید بابت تنبیه حتما عملیش کنید وگرنه بچه دفعه بعد تهدید بشه به محرومیت میگه مامانم طبل تو خالیه و حرفشو عملی نمیکنه پس هر کاری میخام رو انجام بدم

یه مورد دیگه هم اینکه بچه همیشه کوچیک نیست که شما زورت بهش برسه و بزنیش این اتفاقای تکراری باعث میشه از شمای والد متنفر بشه و یه روزی که زورش زیاد شد زبونم لال دست روت بلند کنه

بچه ها فرشته های پاکی هستن هدیه خدای مهربون و هیچ پناهی جز خدا و ما ندارن درست نیست با هدیه اینطور برخورد کرد بچه مثل خمیریه تو دست ما هر جور ورز بدیم و بهش شکل بدیم همونطور بار میاد پس بعدا گله نکنید چرا بچم تنش داره چرا شب ادراری داره چرا عصبی و گوشه گیره و اعتماد بنفس نداره همش بخاطر رفتار خودته ای پدر و مادر عزیز

ببخشید طولانی شد امیدوارم به دردتون بخوره حتی اگه یه مادر یا پدر از این نوشته ها عبرت بگیره برای من یه دنیا ارزشمنده🌹

@niniyar چرا تایید نمیکنی تاپیکهای منو😐🫤

خوش باش که هر که راز داند🌹داند که خوشی خوشی کشاند🌹شیرین چو شکر تو باش شاکر🌹شاکر هر دم شکر ستاند♥️خدایا شکرت🤲♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک تک کلماتت و زندگی کردم

الهی بگردم🥲 ان شاءالله من بعد بهترینها رو تجربه کنی و یه روزی بچه خودتو لبریز از محبت بار بیاری❤️

خوش باش که هر که راز داند🌹داند که خوشی خوشی کشاند🌹شیرین چو شکر تو باش شاکر🌹شاکر هر دم شکر ستاند♥️خدایا شکرت🤲♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز