2821
2789
عنوان

هفته هفددم بارداری

182 بازدید | 7 پست

علائمم کم شده چند روز پیش تا ۴ روز مسمومیت غذایی بارداری گرفتم حالم خ بد بود

بعد خوب شدم الان علائمم خیلی کم شده فقط ضربان قلب تند احساس میکنم

من قبلا میگرن داشتم تو بارداری دردش قط شده بود حالا دیشب سردردم گرفتم

شبا سوزش معده و اسید معده داشتم دیشب خیلی اوکی بودم البته فک کنم چون غذای رب دار نخوردم

نمیدونم کسی اینطور بوده؟؟؟؟

عزیزم مبارکت باشه ..احتمالا چون ۴ماهت تمام شده ..نشانه های ویار بارداریت داره تموم میشه ..ازاین به بعد انشاءالله شرایط وحال وهوات بهتر میشه 😊😊😊

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا از دهنت بشنوه چقد خوب جواب دادی

انشاءالله سالم بغل بگیریش ...هیچوقت استرس نداشته باش ..خودت وکوچولوتو بسپار به خود خدا😘😘

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز