2821
2789
عنوان

خدا اصن منو دوس نداره

171 بازدید | 13 پست

امشب عروسیه بهترین دوستم بود

از یماه قبل رفتم لباس خریدم و اکسسوری و .. دیروزم ناخنامو درست کردم

اما امروز صبح پریود شدم

من وقتی پریود میشم هر دفعه راهی بیمارستان میشم از شدت خونریزی و درد

۸ خرداد باید پریود میشدم اما الان شدم ..🫠🙂

خانوادمم قراره برن عروسی

و من قراره تنها بمونم

نی نی یار میشه تاییدش کنی ؟ 💔 @niniyar

واقعا نمیتونی بری تا این حد؟

چون استرس داشتی زودتر شدی

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

الهی عزیزم یعنی بعد سرم و دارو سرپا نمیشی ؟؟

کاربر قدیمیم .کاربری قبلی رمز از حافظه پاک گردیده نرهای آشغال درخواست دوستی ندید فحش خارمادر میدمتون 😡مامان یه دختر کوچولو👨👩👧متاهل👉💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یک زنی و میتونی مبدا افرینش باشی و این خیلی زیباست

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

شیاف دیکلوفناک بزار

برو درمانگاه ی مسکن خوب بزنن برات

حیفه نری

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نه دارم میمیرم ..🫠💔

عزیزدلم 💔چقد پریودتت بد قلقه .منم درد میگیرما گاهی بیحال .ولی کلی دوست و فامیلم عین خودتت بیمارستان و سرم ولی سرپا میشن تاحدی .اخه چرا مسکناشون برات اثر نداره 💔

کاربر قدیمیم .کاربری قبلی رمز از حافظه پاک گردیده نرهای آشغال درخواست دوستی ندید فحش خارمادر میدمتون 😡مامان یه دختر کوچولو👨👩👧متاهل👉💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز