2821
2789
عنوان

کانادا یا آلمان

473 بازدید | 16 پست

شنیدم کانادا میگن خیلی امکانات نداره

آلمان بهتره یا کانادا

کسی تجربه داره؟

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

آلمان به خاطر نزدیکیش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرجا راهت دادن🫴

آلمانیا خ سرد و نژاد پرستن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

در شرایط فعلی کلا بیخیال کانادا شو

المان شاید اوکی باشه الان نمیدونم

در کل الان اصلا شرایط خوبی برای رفتن نیست من حتی مورد دیدم از چین ریجکت شدن

در کل اکر کشور ها امکانات کافی رو دارن اینطور نیست که نداشته باشن

کانادا قطعا

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛

كسي كه گفته كانادا امكانات نظاره تا حالا از عوارضي شهرشون خارج شده بوده؟ اين حرفا باد معده اي از كجا مياد

كانادا خيلي بهتره از لحاظ زبان و مردمي كه مهاجر پذیر هستن

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

كسي كه گفته كانادا امكانات نظاره تا حالا از عوارضي شهرشون خارج شده بوده؟ اين حرفا باد معده اي از كجا ...

دوستام ک رفتن میگن

یعنی دروغ میگن

میگفت ی دکتر اینجا گیر نمیاد و خیلی روستایی هست

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

من زبانشون هنوز راه نیفتادمشما چی

منم یه خورده سخته ولی خب خیلی دارم تمرین میکنم همسرمم کمک میکنن

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

كسي كه گفته كانادا امكانات نظاره تا حالا از عوارضي شهرشون خارج شده بوده؟ اين حرفا باد معده اي از كجا ...

دقیافه کسی که رفته باشه و کانادا رو دیده باشه چنین حرفی نمی زنه

کانادا رو با آلمان مقایسه کردین ؟؟

دوستام ک رفتن میگنیعنی دروغ میگنمیگفت ی دکتر اینجا گیر نمیاد و خیلی روستایی هست

دوستت يا رفته يه دهات يا دؤروغ ميبافه المانم وقت ويزيت دكتر و كار اداري پیر میکنه از بس زمان بره

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

از کی شنیدی؟!!!!!!!

کانادا جهان اولی امکانات نداره؟!؟!؟

اینکه کدومش بیتگی به اولویت های خودت داره

المان خب نزدیکتره، اکر وابستگی خانوادکی داره میتونی خانوادت رو بیشتر ببینی ولی خب از طرفی زبان به شدت سخت و مردم نژاد پرستی داره

کانادا دوره اما مردمش خیلی مهاجرپذیرترن اما خب اقتصادش یکم برای مهاجر الان به نسبت سالهای قبل بد شده.

اینکه رشته ات چیه و اونجا میخای چیکار کنی هم مهمه

نر های نامحترم سایت، درخواست ندید

2823
2791
2779
2792