راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
من خودم وقتی حوصله ندارم اهنگ های شاد محلی خودمون رو میزارم و میرقصم میام سر حال اهنگ شاد بزار و شروع کن به کار کردن یواش یواش انرژیت بیشتر میشه و بیشتر دوست داری کار کنی
غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!
اول ازمایش بده که کمخونی یا کمبود اهن و منیزیم نداشته باشی
دوم خودتو سرگرم کن چند روز بیشتر از حد توانت کار کن انرژیت برمیگرده مثلا کارای خونه رو تمیز و با اهنگ انجام بده،کلاس رقص یا باشگاه برو،پیاده روی برو و اهنگ و پادکستای انرژی مثبت گوش بده
برا خودت انگیزه و هدف تولید کنی ببسن از چی خوشت میاد ادامه بدی
و واقعیتش کم شدن انرژیت به کمبود ویتامین و املاح بدنت هم ربط داره هرچتد که وزنتون بالا باشه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
ممکنه کم خون باشی؟یا کمبودگروه ویتامین های B ؟امگا۳ و ویتامین Eهم خوبه برای انرژی
ولی اگه فکر میکنی ازاینا نیس تو دوست خوب منی ما تنبلیم😂😂فیلم های انگیزشی ازنوع تمیز کاری خونه و وسواسی هارو ببین گاها وادار میکنه پاشی یکاری کنی🫠برای خرید کوچکترین و غیرضروری ترین مورد خودتو وادار کن یه مسیر دور انتخاب کنی مثلا بری بازار چون هرچی کم تحرک میشیم اوضاع بد وبدتر میشه