2821
2789
عنوان

مشاور پزشکی رایگان درخدمتتونم

156 بازدید | 14 پست

در حیطه پزشکی ریه و الرژی تا جایی که تجربه داشته باشم از این به بعد رایگان درخدمتتونم توی این شرایط باید هوای همو داشته باشیم♥️

نی نی یار تایید کن هیچکدوم از تاپیکامو تایید نمیکنی این چ وضعشه @niniyar

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام برای خواهرزادم میخوام پکیج الماس ماز بگیرم و خوبه ؟؟ برنامه کلاس ها طبق بودجه بندی هست ؟

من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم

من از بچگی مشکل پولیپ بینی داشتم و با بینی سختم بود نفس بکشم برای همین سالهااا از راه دهان نفس کشیدم الان که بینیم رو عمل کردم و مشکل تتعسیم رفع شده خیلییی سختمه از راه بینی نفس بکشم و اخساس نفس تنگی میگیرم بنظرتون برای رفع این مشکل باید چیکار کنم با اصلا درمانی داره

یا اینکه باید به چه دکتری مراجعه کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🌷

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
سلام وقت بخیر مدت چند ماهه من آلرژی فصلی دارم خارش گلو عطسه ابریشم چشم و بینی سیتریزین هم میخورم ولی ...

عزیزم سیتریزین شربتش رو استفاده کن اسپری فلوتیکازون هم عالیه

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

من پوستم شدیدا حساسه مصلا یه ضربه آروم به پوستم میخوره جاش حالت کهیر میشه بعد چند دقیقه خوب میشه با ...

نمونهگیری خون، سطح آنتیبادیهای خاصی به نام IgE رو اندازهگیری میکنن

بعضی وقتا هم یه تستا هایی هستش که توی مطب انجام میدن این حالت شما کهیر فیزیکیه بخاطر سرمایی گرمایی چیزی بوجود میاد

شماره نظام پزشکی بذارین لطفا

عزیز پزشک نیستم تو داروخونه کار میکنم براساس تجربه روزمره ای ک میبینیم جوابتونو میدم

ممنون میشم درخواستمو قبول کنید اگه نه همینجا بپرسم

مشکلی نیس درخواست بدین

شماره نظام پزشکی بذارین لطفا

عزیز پزشک نیستم توی داروخونه کار میکنم براساس چیزای ک هرروز میبینم کمک مردم میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز