2821
2789
عنوان

به نظر شما ریه هامو پیوند بزنم

233 بازدید | 11 پست

من مجردم ۲۲_۲۳سالمه بدجوری خلط دارم از بچگیم اینجوری بودم رفتم دکتر هزار دکتر رفتم کلی قرص دارو خوردم سی تی اس کن تست ریع عکس هزار کوفت و زهرمار امتحان کردم و قرص خوردم ریع هام خوب نمیشع کاشت خلط هم انجام دادم سل نداشتم ازمایشا نشون داد فیبروز زیاد تو ریع هام هس کل ریه هام درگیر برونشکتازی شدع خیلی عذاب میکشم حتی نمیتونم با خواستگار یا پسری ارتباط بگیرم یهو جلوش مث پیرمردا سرفع میکنم اندازع کف دست خلط چسبناک غلیظ سبز سبز میریزم بیرون واقعا عوقم میگیرع دیگ چیکار کنم😭😭😭

طب سنتی هم رفتم اندازع ۲ تومن بم گل و گیاه داد خداشاهدع من ۲ روز پشت سر هم خوردم اندازع خرس بالااوردم معلوم نبود چی بودن سرم سنگینی کرد نزدیک بود بمیرم بخدا وقتی بالااوردم خوب شدم

اگ تاپیک بسته شد درخواست دوستی بدین کمک کنید بم

@niniyar توروخدا تایید کن حالم بده

@niniyar

نظر دکتر چیه عزیزم؟

اینجا زیاد حساب باز نکن برای جواب قطعی گرفتن

خب مشکل اصلی با پیوند حل میشه؟

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

دکتر سنتیه خوب نرفتی

برو پیش دکتر مهدی فهیمی

دکتر عالی ای هست

مطبشون هم تهران امیراباد نرسیده ب پمپ بنزین هست

پیشنهاد میکنم حتما برید پیششون

ضرر نمیکنید

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا اینجا دنبال پاسخ هستید؟!!!

تشریف ببرید دکتر فوق تخصص و با پرونده پزشکی، کمیسیون پزشکی تشکیل بدید و ببینید نطر چیه.

یعنی چی طب سنتی؟!

پیگیری کنید تا دیر نشده

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

من اطلاعی ندارم اما میدونم ریه برای پیوند خیلی نایابه یعنی برای این موارد هم پیوند انجام میدن؟ یکی از اقوام ما پیوند ریه براش مسئله مرگ و زندگی بود خیلی طول کشید تا بتونه پیوند کنه بنده خدا بعد پیوند فوت شد بیمارستان مسیح دانشوری مرکزشه

بعضی وقت ها خدا نجاتتون میده اما شما باخت حسابش میکنید..🍓

شما به نظر بیماری ژنتیکی فیبروز سیستیک داری

جدی؟ چرا ژنتیک؟اخه مامانم مثلا خوبه

ولی خب مادربزرگمم سرفه داره سمت مادری

پدربزرگم سمت پدری بخاطر مصرف زیاد سیگار روزانه نصف پاکت ریه هاش اینجور شده

از کجا بفهمیم ژنتیکیه؟

جدی؟ چرا ژنتیک؟اخه مامانم مثلا خوبه ولی خب مادربزرگمم سرفه داره سمت مادریپدربزرگم سمت پدری بخاطر مصر ...

باید تست ژنتیک بدین یا برین مشاوره ژنتیک توی این بیماری مخاط غلیظ و چسبناک میشه

عزیزم ارثی هست یا بر اثر بیماری اینطوری شده؟

پیوند ریه شوخی نیست برای شرایط حادتر توصیه میکنن

برای شما نیازی نیس به نظرم

طب سنتی راهکار داره مطمئنم باید با تحقیق بیشتری بری جای مطمئن و منظم استفاده کنی راهکار هارو فقط هم دارو نیس

😭😭😭😭

نگران نباش عزیزم انشاالله حل میشه پیش یه متخصص خوب برو حتماااا تورو خدا به طب سنتی بسنده نکن خدایی نکرده یه مشکل جدید هم برات ایجاد شه ❤️

بعضی وقت ها خدا نجاتتون میده اما شما باخت حسابش میکنید..🍓

2825
2823
2791
2779
2792