2777
2789

موخوره متاسفانه راه درمانی نداره.  حتی دستگاه های موخوره گیر هم قسمت جدا شده رو می گیرن و ساقه ی موت نازک و ناهموار می شه. باید کوتاه کنی. بعدش تا جایی که می شه پیشگیری کنی. نذاری موهات خشک بشه. نوکشو چرب کنی. از حرارت فاصله بگیری(یا از اسپری ضد حرارت استفاده کنی مثلا).

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوک مو رو باچی چرب میکنید؟بد نمیشه؟

من نمی کنم. بدم میاد چرب بشه. موخوره هم دارم...ولی باهاشون کنار اومدم! مشکلی ندارم.

ولی اگه بخوای چرب کنی روغن آرگان خوبه. زیاد حالت چربی نداره. برای مو هم مفیده.

من نمی کنم. بدم میاد چرب بشه. موخوره هم دارم...ولی باهاشون کنار اومدم! مشکلی ندارم. ولی اگه بخوای چ ...

منم بدم میاد چرب بشه واسه همون پرسیدم‌گفتم شاید روغنای خاصین که اون حالت چربی رو به موها نمیده.منکه پسرونه کوتاه کردم وموهام‌موخوره نداره.این لامصبا از کجا پیداشون میشه؟

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
منم بدم میاد چرب بشه واسه همون پرسیدم‌گفتم شاید روغنای خاصین که اون حالت چربی رو به موها نمیده.منکه ...

مویی که مستعد موخوره باشه موخوره می گیره. منم یه مدت جنگیدم...بعد ولشون کردم.  موهامم خیلی بلنده. وقتی نوک زنی می کنم باز دو هفته دیگه پیداشون می شه. خوشبختانه ضرر خاصی برای مو ندارن. گاهی مو رو بی حالت جلوه می دن که برای من اینجوری نشده.

مویی که مستعد موخوره باشه موخوره می گیره. منم یه مدت جنگیدم...بعد ولشون کردم.  موهامم خیلی بلند ...

ای خدا یه استعداد داریم اونم موخورس😂😂😂

واسه من وقتی موخوره میگیره خیلی میریزه

پسرونه خیلی کوتاهه شوهرم میگه تا روی شونه کوتاه کنم برات ولی من دلم نمیاد.

اره خیلی کوتاه شده بود الان تا شونمه ولی حرصم دراومده بود جو گرفت کوتاه کردم

ای خدا یه استعداد داریم اونم موخورس😂😂😂 واسه من وقتی موخوره میگیره خیلی میریزه

موخوره باعث ریزش نمی شه ها...به نظر من دلیل دیگه ای داره. موخوره فقط در اثر خشک شدن، ساقه یا نوک مو رو چند شاخه می کنه. البته تو موارد شدید ممکنه مو از وسط خرد بشه. ولی ریزشش ریشه ای نیست. فقط شکسته. اگه ریزش ریشه ای داری دنبال دلیلش بگرد.