2821
2789
عنوان

کسی اینجا رشته اش روانشناسی هست

131 بازدید | 13 پست

میشه بگین چه سالی کنکور دادین و چه رتبه ای داشتین تقریبا و کدوم دانشگاه درس میخونین ؟

من شروع از صفرم و رشته ام انسانی هست .

میخوام روانشناسی بخونم .

ولی رتبه ها رو که می دیدم پشیمون شدم ...آخه رتبه سه رقمی میخواد. روانشناسی دولتی

راسته ؟

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رشتم روانشناسی هست

ولی دانشگاه آزاد

بازم سوالی داشنی در خدمتم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

سعی تون کنید کنکور قبول نشدین برین آزاد ،با یک نیم شیفت هم سرکار رفتن هزینه هر ترم تون درمیاد نگران نباشین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من میخونم. دانشگاه تهران. نه تمام دولتیها سع رقمی نمیخوان. ولی دولتیهای تاپ اره.

چقدر خفن🤌

فکر کنم رتبه ۱ انسانی ام روانشناسی تهران رفته بود .

من خودم شهرم داشنگاه این رشته رو نداره پس کلا بومی شهر رو که نمیشه قبول شم ...

باید برم لیست دانشگاه های دیگه رو دربیارم

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

من فکر میکردم با شرط معدل میتونم قبول شم

فکر کنم دانشگاه های سطح ۳ بشه . نمیدونم دقیق

یا میتونی رشته های مثل تاریخ و جامعه و اینا رو بری یا جغرافیا

اینا ام فکر کنم با سوابق بشن

من رشتم روانشناسی هست ولی دانشگاه آزاد بازم سوالی داشنی در خدمتم

بببخشین میشه هزینه رو بپرسم ؟ اگر راحت نیستین نگین

شرایط خانواده ام فعلا زیاد خوب نیست نمیتونن هزینه دانشگاه آزاد رو بدن .

ولی شنیدم بعضی دولتی ها زیاد هزینه شون با آزاد فرقی نداره

سعی تون کنید کنکور قبول نشدین برین آزاد ،با یک نیم شیفت هم سرکار رفتن هزینه هر ترم تون درمیاد نگران ...

متاسفانه خانواده اجازه کار کردن بهم نمیدن و از پس اندازم هم اجازه ندارم مقداری بردارم .

اما قصدم این بود اگه دانشگاه دور قبول شدم بدون فهمیدن خانواده کار کنم اما شرایط کار کردن زیاد برای خانم مساعد نیست .

جامعه زیاد خوب نیست و منم توی شهر غریب تنهام و زیاد با جرئت نیستم .

اما اگه کار با شرایط خوبی بود حقیقتا به حقوق یک تومن هم راضیم

متاسفانه خانواده اجازه کار کردن بهم نمیدن و از پس اندازم هم اجازه ندارم مقداری بردارم . اما قصدم این ...

اگه این دید دارین ک جامعه فلان پس دانشگاه رفتن تون هم اشتباه ،اینجور دیدی نداشته باشین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز