2821
2789
عنوان

دلم سالاد سزار میخواد

259 بازدید | 10 پست

بلدین شما

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله کاری نداره که

یه دونه کاهو پیچ و با چاقو درشت درشت خرد کنید،فیله مرغ رو سوخاری کنید،نان تست هم به قطعه های کوچک خرد کتید و پودر سیر و روغن زیتون و اویشن بزنید و تست کنید همه رو داخل ظرف مخلوط کنید روش پنیر پارمسان و زیتون حلقه شده بریزید با با سس سزار سرو کنید

کاهو پیچ و خورد کن بعدم نون تست و بهش سیر له شده با کره بمال بزار تست بشه بعد مرغم نواری برش بده مزه دارکن با همون سیر و کره و نمک فلفل بعد تفت بده با سس سیر و پنیر پارمزان

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

مرسی از نظراتتون عزیزان حتما درست میکنم❤️

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

باورت میشه قیمت یه کاسه سالاد سزار شده یک و نیم میلیون؟؟😳

آخرین بار که خوردم ۳۵۰ بود😑😭🙂

2823
2791
2779
2792