من ۲۱ سالمه و یه مشکلی هست که خیلی داره اذیتم میکنه. از بچگی دعواهای پدر و مادرم رو میدیدم، ولی الان که بزرگ شدم، انگار بدتر شده. پدرم خیلی تو همه چی دخالت میکنه، حتی سر چیزای خیلی کوچیک مثل اینکه چرا نمکدون فلان جاست! یه جورایی خسیس هم هست و مدام سر خرج و مخارج گیر میده، مثلاً چرا فلان چیز تموم شده.
من قبلاً کار مدل آرایش میکردم و درآمد خوبی داشتم. از اون پول به مادرم هم کمک میکردم. ولی پدرم انتظار داره به اونم پول بدم، در حالی که خودش وضعش خوبه. چون کمک نکردم، رابطهمون خیلی بد شده. همش با من بحث میکنه، حرف خودش رو به کرسی مینشونه و خیلی بد حرف میزنه. حتی جلوی نامزدم هم باهام بد رفتاری میکنه که منم به خاطر اینکه بزرگه، حرفی نمیزنم. وقتی هم من و مادرم داریم حرف میزنیم، حتی اگه خصوصی باشه، دخالت میکنه.
اما چیزی که الان واقعاً دارم ازش آتیش میگیرم اینه که پدرم انگار مامان بزرگ و عمههام رو خیلی بیشتر از ما دوست داره. همش جلوی اونا ما رو مسخره میکنه. مادرم زن خیلی خوب و کدبانویی هست و وقتی عمههام میان، حسابی بهشون میرسه، ولی پدرم طوری از مادرم جلوی اونا حرف میزنه که بعد از رفتنشون، مادرم گریه میکنه.
اینکه میبینم پدرم خانواده خودش رو اینقدر بیشتر از ما دوست داره، واقعاً اذیتم میکنه و خیلی میسوزم.
ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید چطور با این وضعیت کنار بیام