2821
2789
عنوان

محبت رو هدیه بدیم🦋

158 بازدید | 7 پست

آدمای تو نی نی سایت اونایی که واسه آخرین دسری که درست کردن ذوق میکنن وانتظار همراهی دارن🙃 اونایی که عکس خودشونو وخوشی ودور همی هاشونو میزارن اونایی که میان با ذوق تعریف میکنن که همسرم فلان کارو کرده یا فلان لباس روخریدم بخدا نه تشنه ی توجه هستن نه منتظر نظرات منفی شاید فقط از قلبه یهو دلشون میخواد یه عکسی رو یه لحظه ای رو یه حال خوبی رو با ما به اشتراک بزارن یا انتظار دارن ازشون تعریف کنیم وبا خوشحالی شون خوشحال شیم همین حتی اگه فیک ودروغ باشه حال طرف رو بد نکنیم با حرفامون🥹

چه خوبه که زبانمون به نیکی باز بشه

و اگه نمیتونیم حرف قشنگی بزنیم حداقل سکوت کنیم مبادا دلی شکسته بشه😢دلخوشی آدما رو ازشون نگیریم بلکه با یه حرف قشنگ که خرجی هم نداره محبت رو هدیه بدیم🦋

🦋The lord is my light and my salvation

کاش شعورشو داشتن تو ذوق نزنن لاقل

'پروفایل کپی نشه خودمم😚' مادربزرگ همیشه میگفت محبت مثل سکه است...! اگه تو قلک دل بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری! مگه اینکه دلش رو بشکونی abzarek.ir/service-p/msg/4296065

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم✅

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

من با خوندن خوشبختی دیگران خیلی خوشحال میشم ، میگم خداروشکر خوشبختی وجود داره و بعضیا اتقدر زندگیاشون قشنگه ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من با خوندن خوشبختی دیگران خیلی خوشحال میشم ، میگم خداروشکر خوشبختی وجود داره و بعضیا اتقدر زندگیاشو ...

شکر برای قلب پر مهر شما عزیزم این از دل بزرگ و پر محبتتونه شکر برای وجودتون🦋

🦋The lord is my light and my salvation

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز