2777
2789

حداقل 6ماه سابقه بیمه

اداره کار محلی که کارفرماتون اونجا بوده وحتما باید طی یک ماهی که از کار بیکار شدی بری دنبالش بعد اون یک ماه دیگخ درخواستتو رد میکنن,فک کنم یه پایه حقوق کارگریه

باید از کارفرمات نامه عدم نیاز یا قطع همکاری بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نرفتم دیگه

نه بعد از تعدیل نیرو مهلت داری 1 ماه اقدام کنی

نمیتونی بعد دو سه سال اقدام کنی هیچی بهت نمیدن 

ی جورایی چون آب از آب گذشته

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
ده ماه سابقه دارم الان دوسه سالی هست دیگه بیمه ندارم یعنی الان برم دیگه نمیدن بهم

یعنی کار کردی و بیمه ات نکردن؟

میتونم بپرسم چه جایی کار کردین؟

اینو باید برید شکایت کنید که بیمه برات واریز نکردن ودرضمن شکایت درخواست بیمه بیکاری هم بدین

اگه کارفرماتو محکوم کنن و بیمه معوقه برات واریز بشه شاید بشه که بیمه بیکاریو بگیری

در مورد بیمه بیکاری میتونید شرایط، مبلغ پرداختی و مراحل درخواست رو به طور کامل در سایت زیر مطالعه کنید. 

شرایط بیمه بیکاری و نحوه دریافت آن را به طور کامل بخوانید

با انجام امور اداری و شخصی خارج از منزل شما، زمان برای کارهایی که دوست دارید انجام دهید را به شما هدیه می‌دهیم.