2777
2789
عنوان

بچه ها شما جنسیت بچتون رو خودتون انتخاب کردین یا طبیعی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 121 پست
من يكي و ميشناسك فاميل خودشو داره ميكشه پسر شه هفت هشت ماهه رژيمن ميگه دختر باشه نميخوام☹️☹️

واقعا که واسشون متاسفم.رحمت خدا که فرق نداره.باید دعا کنه سالم باشن

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جنسيت به خانواده شما مربوطه فكر ميكنم خانواده همسرت بايد دخترزا يا پسرزا باشن كه روي بچتون اثربز ...

منم شنیدم که به خانواده دختر بر میگرده دقیقشو نمیدونم

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

جنسیت بچه منو خدا انتخاب کرد...

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

جنسیت دست خداست.. رژیم و اینا ی درصد کمی تاثیر میزارع بقیه اش دست خداست سالم وصالح باشه دختر پسرش فرق نمیکنه

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
من يكي و ميشناسك فاميل خودشو داره ميكشه پسر شه هفت هشت ماهه رژيمن ميگه دختر باشه نميخوام☹️☹️

نه من در اون حدم نیستم ولی چون خودم خیلی اذیت شدم از همه لحاظ احساس میکنم اگه پسر باشه بهتره 

من قبل بارداري دومم تحت نظر دكتر بودم هم تغذيه و هم زنان با جوش شيرين هم شستشو دادم خلاصه همه كارها رو انجام دادم اما دختر شد 

اينقد من تحت درمان بودم كه هيچكس باور نميكرد بچم دختر شده

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
ما دختر ميخوايم قراره برم تعيين جنسيت البته تغذيه نميزم با شستشو با سركه و تاريخ تخمك گذاري قرارانجا ...

ایشالله که دختر دار میشی عزیزم

جدی؟ اخه شنیده بودم دارو و اینا هست 

بعدم استارتر جان شما بسپر به خدا دنبال این کارام نرو.تو مفاتیح یه دعا هست واسه پسرشدن حمل.فکر کنم 4 ماهگی باید طبق دستور بخونی.من خیلی هارو دیدم جواب داده واسشون. این راههیه که خدا خودش گذاشته

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

نمیخوام؟؟؟؟😐

لیاقت نداره قطعا خدا بهش دختر نخواهد داد

.Pain🔥you made me a believer