2777
2789
عنوان

بچه ها شما جنسیت بچتون رو خودتون انتخاب کردین یا طبیعی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 121 پست

من اصلا مذهبي نيستم ولي ازين روشهاي تعيين جنسيت اصلا خوشم نمياد 

به نظر من هرچي قرار باشه بشه همون بهترينه واسمون از كجا معلوم با زور يه جنسيتي بخواهيم و بدست بياريم ولي بعدا به غلط كردن نيفتيم كه مثلا كاشكي به جاي  اين پسر/دختر ناخلف هموني كه خدا صلاح ميدونست بهمون ميداد 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل بارداري دومم تحت نظر دكتر بودم هم تغذيه و هم زنان با جوش شيرين هم شستشو دادم خلاصه همه كارها ...

یعنی ممکنه برای من فایده نداشته باشه

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
منم شنیدم که به خانواده دختر بر میگرده دقیقشو نمیدونم

نه عزيزم به شنيدن كه نيست يك بحث علميه من عمه خودم هفت تا دختر داره دخترش بارداري اولش پسر شد

هزارتا مثال نقض وجود داره اگر از نظر علمي حساب كني به همسرت ربط داره هرچند اونم قطعي نيست

من حتي مادربزرگم برا هر كس دعاي پس دار شدنو ميخونه بچش پسر ميشه برا من اونم خوند اما دختر شد 

بنظر من هر چي خدا بخواد همون ميشه

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

خانواده من دخترزا هستن خانواده شوهرم پسر زا من الان یه پسر دارم؛دیگه نمیدونم به خانواده بستگی داره یا نه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

خونواده من و همسرم ٩٠/٠ پسر دارند

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
من اصلا مذهبي نيستم ولي ازين روشهاي تعيين جنسيت اصلا خوشم نمياد  به نظر من هرچي قرار باشه بشه ...

منم از همین میترسم که بعدا پشیمون نشم 

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

من برام سالم بودن مهم بود بعدش آدم ندونه جنسیت چیه که مزه ش بیشتره . تعیین جنسیت و قبول نداشتم چون میگفتم شاید من بلد نباشم مثلا دختر خوب تربیت کنم یا پسر خوب.میگفتم  هر کدوم که خوده خدا صلاح میدونه همون

شهدا شرمنده ایم 😢
بعدم استارتر جان شما بسپر به خدا دنبال این کارام نرو.تو مفاتیح یه دعا هست واسه پسرشدن حمل.فکر کنم 4 ...

آره منم شنیدم فک کنم اسمشم باید محمد بزاره

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗