2777
2789
عنوان

بچه ها شما جنسیت بچتون رو خودتون انتخاب کردین یا طبیعی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 121 پست
این عکسو مییبنی؟ لحظه لقاح اسپرم و تخمک هست هر کدوم از اون اسپرما میتونه x یا y باشه حالا هر کدوم بت ...

باشه عزیزم.به هر حال هرکس عقیده ای داره.عکسه پسرمو دیدی؟؟؟

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشاشو     فرشته کوچولو واقعا هم مثل فرشته هاس زمین طاقت نیورد رفت به بهشتش    

اره چشاش خیلی خوشگل و خوشرنگ بود

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
اره عزیزم دلم هزار تیکه شد درسته برای تو خیلی سخته ولی مطمعن باش اون کوچولو اون بالاها جاش خیلی بهتر ...

امیدوارم.این پایین که همش رنج و درد بود واسش.باورت نمیشه از همه این زیباییش در عرض 3 سال چی موند

امیدوارم.این پایین که همش رنج و درد بود واسش.باورت نمیشه از همه این زیباییش در عرض 3 سال چی موند

ای وای من خدا بهت سالمشو بده ان شالله .مثل ماه میمونه بچت.

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

نمیدونم چی بگم الان فقط دارم گریه میکنم خیلی سخته انشاا... خدا دلت و آروم کنه😢

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ای وای من خدا بهت سالمشو بده ان شالله .مثل ماه میمونه بچت.

خیلی زیبا بود.مرسی از دعات

مرسی از همدردیتون.اینجا کلی خواهر دارم که دلم بگیره میام باهاشون حرف میزنم اروم میشم.عکس آخری هاشو واستون نمیزارم.همین تو ذهنتون بمونه