2777
2789
عنوان

بچه ها شما جنسیت بچتون رو خودتون انتخاب کردین یا طبیعی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 121 پست
متاسفانه خونواده ما اينطورين حتي وقتي جنسيت دوميم مشخص شد ميگفتن سقطش كن اما من نكردم چون تو همه كار ...

پس خیلی ناشکر هستن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

انشاا... بحق همین ماه عزیز خدا یه بچه ی سالم بهت بده

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
پس خیلی ناشکر هستن

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

حالا از جنسیتش هم بگذریم اینکه بعد از بدنیا اومدنش چه اتفاقایی قراره واسش بیافته ادمو دیوونه میکنه😔

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
الهی بمیرم برات چقدر زجر کشیدی اشکم در اومد میدونم از این به بعد هر بچه ای ببینی مخصوصا پسر دلت هوای ...

اره .ما خونمون و بعد فوت پسرم عوض کردیم.سرویس چوب مبل همه رو رنگ کردیم تغییر دادیم که کمتر یاداوری بشه.شانسمون واحده کناریمون یه پسر دارن هم سنه پسره منه.اتاق خوابش کناره اتاقه ماست.صدایه مامان بابا گفتنش منو رنج میده

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
من خودم از تعیین جنسیت بچه خوشم نمیاد اما اینکه میگید خدا قهرش میگیره واقعا بی معنیه خدا موهاتونم ...

اون فرق داره خانمی.رنگه مویه ما هیچ تاثیری رویه اینده زندگی مون نداره اما بچه تماما زندگی ماست و هر رفتارش تاثیر گذاره رویه خوشبختیه خانواده پس خدا بی دلیل به هرکسی پسر یا دختر نمیده

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
فقط منم كه ٢ تا دختر دارم بيشتريها حتي خواهر و برادر خودم ما رو مسخره ميكنن الان زنداداشم بارداره و ...

چقدر احمقنن اینا عرب جاهلیتو باز مسخره میکنن واقعا ایا اینا مسلمونن اگه یک بار سوره کوثرو میخوندن انقدر شکرقند نمیپاشیدن به دورو بر.به زنداششت بگو بچه های من کوثرن.

جونم برات بگه خواهر من دوتا پسر دارم خیلی دوسشون دارم فامیلهای شوهر دلشون قنج مبزنه برا دختر هر کس دختر میاره میشه تاج سر مادرشوهرم که نگو دلش قنج میره برا دختر خواهرمم دوتا پسر داره دختر دایی نادانم وقتی فهمید بچه دوم خواهرم پسره یه خنده احمقانه ای زد و گفت واقعا متاسفم.البته فامیلای خودمون بجز اون دختر دایی نادون همه عاشق پسرن همش میگن چیکار کردین شما خواهرا پسر دار شدین.ِ

اما من به شخصه عاشق بچه هستم اصلا هم دختر و پسر نداره البته ادم اون چیزیو که نداره دوس داره داشته باشه منم دوس دارم دختر داشته باشم.

ولی واقعا حالم از این دختر پسر کردنا بد میشه

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
اره .ما خونمون و بعد فوت پسرم عوض کردیم.سرویس چوب مبل همه رو رنگ کردیم تغییر دادیم که کمتر یاداوری ب ...

الهی بمیرم برات واقعا دلم شکست. اگه ناراحت نمیشی عکس پسرتو میزاری ببینم اگه سخته که نه اصلا

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
الهی بمیرم برات واقعا دلم شکست. اگه ناراحت نمیشی عکس پسرتو میزاری ببینم اگه سخته که نه اصلا

اخطار میده سایت

اون فرق داره خانمی.رنگه مویه ما هیچ تاثیری رویه اینده زندگی مون نداره اما بچه تماما زندگی ماست و هر ...

این عکسو مییبنی؟ لحظه لقاح اسپرم و تخمک هست هر کدوم از اون اسپرما میتونه x یا y باشه حالا هر کدوم بتونه زودتر وارد تخمک شه جنسیت بچه رو تعیین میکنه. من دیدم اینطوریه که خدا به انسان توان باروری داده حالا اینکه تو اون لحظه لقاح چه اتفاقی میوفته همش احتمال و شانسه نمیتونم خدا رو جوری تصور کنم که نشسته و داره اسپرما رو سوا کنه که بچه دختر یا پسر در بیاد

نظر و دید شما هم محترم