2777
2789
عنوان

بچه ها شما جنسیت بچتون رو خودتون انتخاب کردین یا طبیعی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 121 پست
خیلی زیبا بود.مرسی از دعات

فقط دارم اشک میریزم بدون همه ما همدردتیم اینجا بجز چند تا نخاله بقیه همه یا بچه دارن یا در ارزوی بچه هستن پس از ته دلشون شما رو درک میکنن ان شالله بعد از این فقط اتفاقای خوب بیافته برات .کی پسرت پرواز کرد؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

جنسیت جنین لحظه لقاح اسپرم و تخمک مشخصه و برام جالبه کسایی که میگن دعا هس تو چهارماهگی بخونی پسر میشه!!!! اگه دختر بود معجزه میشه یهو رحم و تخمدان و زن همه عوض میشن یهو آلت تناسلی درمیاد ازش؟! ترو خدا این خرافاتو گسترش ندییین

جنسیت بچه با اسپرم پدر تعیین میشه اما وضعیت رحم مادر هم توش دخیله اسپرم های پسر عمر کوتاه تر و سرعت بیشتری دارن اگه تخمک باشه احتمال اینکه جنین پسر بشه بیشتره اما صددرصد نیست

بخاطر همینه که میگن اگه پسر میخواهید دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کنین و برای دختر برعکسه

اما هیییچ راهی جز pgd صددرصد نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دارم اشک میریزم بدون همه ما همدردتیم اینجا بجز چند تا نخاله بقیه همه یا بچه دارن یا در ارزوی بچه ...

7 ماهی میشه.مشکل بلعیدن داشت  اما این اخرا سرما که میخورد غذا میپرید تو ریش عفونت شدید میکرد نمیتونست حتی اب بخوره بردیمش لوله واسش گذاشتیم طفلی فقط یه روز دووم اورد اون یه روزم به اندازه همه عمرش اب و نوشیدنی خورد.لباش صورتی خوشگل شده بود.صبحش وقتی واسهنماز بلند شدم تموم کرده بود

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
مرسی از همدردیتون.اینجا کلی خواهر دارم که دلم بگیره میام باهاشون حرف میزنم اروم میشم.عکس آخری هاشو و ...

روحش شاد باشه خیلی سخته خدا بهت صبر بده دوستم

من عکسشو ندیدم ولی میدونم همه بچه ها چقد معصوم و زیبا... جاش تو بهشته 

جنسیت جنین لحظه لقاح اسپرم و تخمک مشخصه و برام جالبه کسایی که میگن دعا هس تو چهارماهگی بخونی پسر میش ...

این چیزیه که ما تو مفاتیح خوندیم.و عملشم دیدیم به کرات.از نظر ما برایه ما این کار نشدنیه اما واسه خدا هیچ کاری نداره .حالا هرکی اعتقاداته خودشو داره و محترمه

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
روحش شاد باشه خیلی سخته خدا بهت صبر بده دوستم من عکسشو ندیدم ولی میدونم همه بچه ها چقد معصوم و زیبا ...

مرسی خانمی از صحبت زیبات

این چیزیه که ما تو مفاتیح خوندیم.و عملشم دیدیم به کرات.از نظر ما برایه ما این کار نشدنیه اما واسه خد ...

خدا برا تغییر جنسیت معجزه نمی کنه دوستم این دعا رو گذاشتن برا کسایی که درکی از پروسه بارداری نداشتن بعد که بچشون دنیا میومد یا پسر بود که میگفتن دعات مستجاب شد و اگه دختر بود میگفتن خدا صلاح ندونسته...

اگه خدا می خواست معجزه کنه برا بچه های قحطی زده یمن و اتیوپی و ... معجزه میکرد

ولی الان ما دیگه الحمدلله باسوادیم و واقعا استناد به همچین دعاهایی خب غیرمعقوله

7 ماهی میشه.مشکل بلعیدن داشت  اما این اخرا سرما که میخورد غذا میپرید تو ریش عفونت شدید میکرد نم ...

بمیرم براش کلمه خیلی سخته برای این مکان ها و زمانها کم میاره روحش شاد درپناه خدا باشه ان شالله.

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
من قبل بارداري دومم تحت نظر دكتر بودم هم تغذيه و هم زنان با جوش شيرين هم شستشو دادم خلاصه همه كارها ...

به همسرت کاسنی دادی؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

[QUOTE=60467686]خدا برا تغییر جنسیت معجزه نمی کنه دوستم این دعا رو گذاشتن برا کسایی که درکی از پروسه بارداری نداشتن ...[/QUOTE

نمیدونم والا.من اطرافم زیاد دیدم که از این ایه استفاده کردن.البته کسایی هم بودن که نتیجه نداده واسشون.منکه خودم به شخصه دنباله این چیزا نیستم فقط میگم بچه سالم باشه واسمم مهم نیست دختره یا پسر

7 ماهی میشه.مشکل بلعیدن داشت  اما این اخرا سرما که میخورد غذا میپرید تو ریش عفونت شدید میکرد نم ...

با این حرفات قلبم درد گرفت و گریه کردم . خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته😢😢😢😢

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

وای حالم خیلی بد شد خدا بهت صبر بده...عکس گل پسرتو ندیدم...اما سعی کن ب زندگی برگردی و از خدا ی بچه ی سالم بخای ک سرگرمش بشی عزیزم

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

مرسی از همتون دوستای خوبم.میشه با قلبه پاکتون شبایه قدر واسم دعا کنید .خدا دوباره لطف کنه تا دوباره بتونم مامان بشم.مامانه یه بچه سالم که درد امیر کمتر بشه