2777
2789
عنوان

بچه ها شما جنسیت بچتون رو خودتون انتخاب کردین یا طبیعی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 121 پست
منم از همین میترسم که بعدا پشیمون نشم 

دايي من عاشق پسر بود هميشه بالاخره حالا نميدونم بيست سال پيش چيكار ميكردن كه بچه سومش بالاخره پسر شد الان هرچي دخترا خوب و درسخون بار اومدن پسر داييم پدرشون دراورده همش راه ميره ميگه كاشكي اينم دختر ميشد

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

فقط منم كه ٢ تا دختر دارم بيشتريها حتي خواهر و برادر خودم ما رو مسخره ميكنن

الان زنداداشم بارداره و بك پسرم داره همش سعي ميكنه من و برا دخترام تحقير كنه خيلي ناراحتم خيلي چون دخترام عشقم هستن اما اونا فكر ميكنن المي ميگم 

خواهرم هميشه همسرمو مسخره ميكنه و همسرشم به پسرش مينازه 

زنداداشم كه ديگه هيچي ....

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا مذهبي نيستم ولي ازين روشهاي تعيين جنسيت اصلا خوشم نمياد  به نظر من هرچي قرار باشه بشه ...

اره واقعا من یکی و میشناسم پسر میخواست شانسش دختر شد.الان یه بیماری داره که پردتئین خونش بالاست دکتر گفته شانس اوردین دختره فقط تا زمانی که پریودیش شروع بشه تحت نظره و دارو میخوره اما اگه پسر بود مادام العمر بود

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
نميدونم والا اولي هم دختر شد بچش ناراحت بودن دوست داشتن پسر شه الان واسه دومي اقدام كردن هم ميگه به ...

وای اینا دیگه خیلی افراطی رفتار میکنن

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

من دختر دارم بچه دومم شوهرم میگه پسر میخوام ولی من دختر میخوام که بچم یه خواهر داشته باشه، اینجوری میگم میترسم خدا قهرش بیاد😖ولی من ناشکری نمیکنم فقط نمیدونم چرا نسبت به بچه پسر حس خوبی ندارم، شاید چون تجربه نکردم.... 

یعنی ممکنه برای من فایده نداشته باشه

همه چي و بسپار به خود خدا. از خدا بخواه اول صحيح و سالم بعدم اهل و صالح

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

من این که میگید دخالت تو کار خداست و قبول ندارم وقتی انسان علمشو داره چرا استفاده نکنه!

در ضمن تغذیه تاثیر خیلی کمی داره.

تعیین جنسیت فقط به تاریخ تخمک گذاری مربوطه

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

حالا چرا کار خدا؟  

هر دفعه هنگام اقدام برای بارداری صدهاهزار اسپرم وارد بدن خانم میشه که بعضیاش کروموزوم ایکس دارن بعضیا y حالا اون لحظه لقاح مونده سر کدوم زودتر با تخمکه برخورد کنه تا جنسیت تعیین شه.

فقط منم كه ٢ تا دختر دارم بيشتريها حتي خواهر و برادر خودم ما رو مسخره ميكنن الان زنداداشم بارداره و ...

تو خانواده شوهر منم تا زمانی که رفت و امد داشتیم خیلی از پسر تعریف میکردن

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
فقط منم كه ٢ تا دختر دارم بيشتريها حتي خواهر و برادر خودم ما رو مسخره ميكنن الان زنداداشم بارداره و ...

چقدر بدم میاد از این آدما حالا خوبه خودشونم زنن نسبت به همجنس خودشون جبهه میگیرن، اه اه

شوهر من دوس داره پسر باشه ک اسم بابای خدا بیامرزشو بزارن علی......البته میگه سالم باشه چون اولیه فرقی نداره اما میدونم از ته دلش پسر میخواد....اول تیر مشخص میشه چیه نینیمون اینقد استرس دارم