2821
2789
عنوان

قضاتی یا شجاعییییی

413 بازدید | 18 پست

کدومش خوبه؟

@niniyar تایید کن

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگید کدومش خوبه؟ من چند ماه با شجاعی پیش رفتم و پیشرفتی در فیزیک نداشتم(تستی) اما حس میکنم قضاتی خوبه؟

شما چطور با کدوم تجربه دارید و کدوم باعث پیشرفتتون شده؟

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

من مشاورم ببین قضاتی تکنیک محوره استاد خوبیم هست اما شجاعی روهمون اصول و روال پیش میره تو ببین باکدوم ارتباط میگیری خیلیا طرفدار قضاتین من تدریس نوسان و حرکتشو دوست ندارم

یحیوی دور تند

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

قضاتی چیه شجاعی چیه

فیزیک کنکوری درس میدن

قطعااااااا قضاتی

صفر بودی؟ یا تأثیرشو دیدی واسه تستا واقعا؟؟

قطعا شجاعی

خب من چندماه پیش رفتم باهاش پیشرفتی نداشتم ، مفهوم رو میگرفتم اما نمیتونستم تست بزنم

قضاتی بودم فیزیک رو تو کنکور ۶۵ زدم

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

من مشاورم ببین قضاتی تکنیک محوره استاد خوبیم هست اما شجاعی روهمون اصول و روال پیش میره تو ببین باکدو ...

من یه جلسه از قضاتی دیدم و رفتم کتاب تست رو نگاه کردم حس کردم میتونم حلشون کنم و ارتباط گرفتم اما شجاعی نه

یحیوی دور تند

😭یحیوی رو ندیدم تا حالا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز