2821
2789
عنوان

چشم نظر

271 بازدید | 22 پست

بچه ها من انگاری به نظر خیلی نزدیکم، هرچی که به زبون میارم جلوی یکی اصلا نمیشه!

خیلی زود چشم میخورم البته از نظر خودم..

بعد من خیلیییی به چشم نظر اعتقاد دارم..

هرچیو نگم پیش میره بعد من ادمیم که دوست دارم خوشیامو به خانواده و پاتنرم بگم و اونا رو هم در شادیم سهیم کنم ولی هروقت یه چیزی گفتم به هرکس اصلا پیش نرفته..

کسی اینجوری هست؟ چی کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میذارم بگذره بعد میگم منم همینو زندگیم خیلی حس کردم لامصب دهنم بسته نمیمونه هرچی میشه همش میشم و خیلی بده تخم مرغ بشکن اسپند دود کن حرفای مغزتو بنویس بخاطر عدم کنترل روی هیجاناتت اینجوری میشی

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

چشم زخم وجود نداره دنیا یک قاعده و قانون دقیق داره مگه میشه بایک نگاه من یک کاری نشه؟یکی مریض شه یکی بمیره ،سنگ رو سنگ بند نمیشه شمام تا زمانی علت ناکامیهاتو چشم بدونی در جایگاه قربانی نه مسئول خب طبیعیه خیلی کارامون نشه ما هزاربار تلاش میکنیم تا شاید بشه

به هرچی اعتقاد آنقدر قوی داشته باشی همین جوریه

اولش اعتقاد نداشتم ولی هربار میگفتم و نمیشد ، کم کم اعتقاد پیدا کردم

اصلا همش جنگیدم که بگم نه اینجوری نیست و هربار به بقیه گفتم

روی خودت کار کن هرچیزی رو تا قبل از انجام شدنش بازگو نکن و به خودت تلقین نکن که تو چشمی

باید روی قسمت اولی کار کنم ، دومی رو نمیدونم چی کنم، هزار بار تلاش کردم گفتم اینبار دیگه چیزی نمیشه ولی شد

چشم زخم وجود نداره دنیا یک قاعده و قانون دقیق داره مگه میشه بایک نگاه من یک کاری نشه؟یکی مریض شه یکی ...

عزیز من خودمو قربانی نمیدونم و قطعا بخاطر اینکه میگم چشم خوردم خودمو عقب نمیکشم

و چشم نظر وجود داره، اینو چه علم چه دین ثابت کرده و شما اعتقاد نداری نمیتونی به من بگی اعتقاد نداشته باش

و بله دیدم کسی که از چشم نظر جونش رو از دست داده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز