2821
2789
عنوان

واییییی کممممک خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 31 پست

به سلامتی

همه چیز بستگی به خودت داره

منم 22 سالمه اما خواستگارام و ندید رد میکنم

میخوام درسم تموم شد

دستم تو جیب خودم رفت و از نظر مالی مستقل شدم

بعد برای آشنایی وقت بذارم

دوستامم اکثرا هر کدوم که الان شاغلن ازدواج کردن ..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم سن مناسبیهفقط باید حواست باشه چون دوسش داری چشمتو رو بدیاش نبندی

ممنونم که بی توجه از کنار تاپیکم رد نشدی

نه نبستم برای همین خیلییی از همه چی میترسم واقعا نمیدونم چطوری باید تصمیم بگیرم چی بگم چی کار کنم حس میکنم قراره همه بابت این ک تو این سن دارم شوهرمیکنم مسخره مکننن

عادیه اینا ؟

اره ازدواجکلا استرس داره منم با اینکه ۲۸سالم بود و اونیکه دوسش داشتم بود استرس داشتم بعد ازدواج انقد ...

من اصلا استرس ندارم

بعد وقتی که نامزدیم بهم خورد و خونه پدرم شرایطم خیلی بده ولی میگم که با اولین خواستگار ازدواج میکنم میرم مهم نیست کی باشه

فقط میخوام برم

عزیزم بستگی به بلوغ فکری رشد شخصیتی شرایط خودت داره که از زندگی چی میخای ولی خوب مسلما همه اینام باش ...

عزیزم ممنونم که کمکم کردی

عادی هست من از همه خجالت میکشم ؟

عادیه که چون همه هم سن و سالام تو فامیل مجرد هستن منم بپرسم از ازدواج ؟

خیلی دوستش دارم طرف مقابلم رو دو سال با هم هستیم ولی دلم میواست بیشتر با هم میمومدیم دوست

ولی اصرار به ازدواج داره

نمیدونم چی کار کنم دیگه اشکم داره در میاد از این همه استرس

البته ۲۰ جلسه خودمون دوتایی مشاور هم رفتیم

اره ازدواجکلا استرس داره منم با اینکه ۲۸سالم بود و اونیکه دوسش داشتم بود استرس داشتم بعد ازدواج انقد ...

سن من خیلییی کمه ؟ خیلییی بچم ؟ پدرم وقتی فهمیدن میگن نهههه اصلا کاملا بچه ای 🥲

شما راضی هستی از ازدواج ؟

موفق باشید ولی چطور برای شما و کاربران دیگر اینقدر خواستگار میاد،یا سریع تو رابطه میرید بعد یکی مثل ...

عزیزم من والا خواستگاری نداشتم

با کسی تو دانشگاه دوست شدم بعد دو سال جدی خواستیم کنیم

شما هم مطمعنم هر موقع خدا صلاح بدونه بهتریییین و خفن ترین آدمی که میشه رو جلوی پات قرار. میده 😍

به این فکر کن که عشقت داره میاد خواستگاریت ها استرس الکی به خودت نده فقط و فقط از این روزا لذت ببر � ...

ایشالا خدا بهترین آدم رو جلوی راهتون قرار میده عزیزم

پس شما میگی ۲۲ ۲۳ زود نیست ؟

عزیزم ممنونم که کمکم کردی عادی هست من از همه خجالت میکشم ؟ عادیه که چون همه هم سن و سالام تو فامیل م ...

خوب خجالت اولشه زندگی خودته عزیزم ولی تحت فشار هییییییچکس نباش خوب اگه میلیت به ازدواج نیست رک بگو نمیخام ازدواج کنم الان اگه فقط میخای باهاش دوست بمونی بهش بگو اگه دوست داری بیشتر اشنا بشی بهش بگو چشمتو رو هیجا نبند تو اجبار قرار نگیر از بزرگترها کمک بگیر بازم مشاوره برید ن هرمشادره ای مشاور خوب اینا رو نگفتم ته دلت خالی بشه میدونی میخام بگم تو رودروایسی و.. قرار نگیرز ازدواج بحث مهمیه سرسری نگیر دوست داشتن صرفا کافی نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز