2789
عنوان

کاشت ناخن

111 بازدید | 8 پست

خانما من الان چندسالی بود که ناخن میکاشتم دیروز سر یه موضوع با سوهان ریمو کردم الان دوباره دست بلاگرا و اینارو دیدم دلم خواست برم بکارم چون همسر دوستای شوهرم همه ناخناشون کاشته و فقط من الان ناخن طبیعیه خودمه شما جای من بودین چیکار میکردین یه تومن میدادین دوباره بکارین یا نه؟

کجایین که کاشت اولیه یه تومنه؟!

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

من بدون ناخن واقعا اذیت میشم چون اشپزی میکنم ناخنام زرد میشه بدم میاد دوست دارم مرتب باشن همیشه

قیمتشم یه تومن نیست کاشت اولیه پلی ژل ۵۵۰،۶۰۰ میشه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم چند ساله ناخن میکارم گاهی برای تنوع ریمو میکنم

الان چند روز پیش ریمو کردم

شما هم یه مدت به ناخنات استراحت بده بعدا دوست داشتی باز بکار

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

ناخن های خودتو فعلا ژلیش کن

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

چیکار به دست زن همکار شوهرت داری !؟! اصن چه ربطی داره

طبیعی خیلی بهتره فقط پاهاتو ژلیش کن شیکه

منم پاهام همیشه ژلیشه دستامم گاهی الان گذاشتم استراحت

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

والا الان یه تومن فقط ترمیمه .. منم دوسدارم و دی ریموو کردم اما الان خیلی راحتترم ، بنظرم قشنگیشم تا وقتیه که در نیومده .. تا درمیاد از ریخت میوفته .. اما زیباست

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""