2821
2789
عنوان

خواستگار خطرناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 103 پست
سوال نیست شما ابتدا اینو درک کن بعد بیا مرحله بعد

گفتم دیگه

کلا جفتشون داغونن که چنین مکالمه ای رو میکنن

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهر من گفت مگه همه باید بچه دار بشن،اگه قسمت شد بچه دار میشیم نشدم فدای سرت دوتایی عشق و حال میکنیم

همین آفرین علت و چرایی مهمه ! این مهمه ما بدونیم در جامعه با چه حجم از افراد بیمار هستیم تو پستها گفتم انجمن روانشناسی میگفت ۶۸ درصد مردان ایرانی اختلالات روانی شدید دارن و ۴۸ درصد در زنان ایرانی حالا خروجیشون رو در جامعه میبینیم اینها دارن جامعه رو تشکیل میدن بسیار مهمه بدونیم از چه ورودی خروجی میاد بیرون نسبت به اصلاح هم به دلیل ضعف فرهنگی و بینشی مقاومت شدید دارن اینجا فکر میکردم با قشر با خرد رو به میشم الان متوجه شدم چرا اینجا دغدغه اول مردم ازدواج در اوج سن خامی ۲۰ سالگیه

شرابطه روانی شما ک مردی و در سایت زنانه اظهار نظر میکنی هم فک نکنم سالم باشه

ظاهرا نظرم به خیلیا فشار اورده

بجای توهین به دیگران نقایص خودتون رو بپذیرید و سعی کنید اصلاحش کنید

ظاهرا نظرم به خیلیا فشار اورده بجای توهین به دیگران نقایص خودتون رو بپذیرید و سعی کنید اصلاحش کنید

در حال حاضر نقایص شماست که مورد بحثه اونم نه فقط اینجا سالیان سالِ شاید تو خیابون عادت کرده باشین ناکامی و رفتار بدتون رو فرافکنی کنین اینجا نه

@niniyar لطفا این کاربر اجنبی رو بیرونش کنین من تازه واردم نمیدونم باید چه کار کنم

اجنبی 😂آروم باشید نفس عمیق ...

هیچگونه جوابی بابت اظهار نظرم به فرد واجب المطبی مثل تو نخواهم داد چون دنبال لاابالی بازی هستی کف خیابون تموم شد اپلیکیشن ها و پلتفرمها شروع شد انقدر حیاتت وابسته به الاکلنگ بازی روزانه است که همه جا در تعقیب زن هستین پس ایگنور میشی تو تشنگی بمونی تو لیاقت اندک توجه هم نداری

البته بین انسانها چه زن چه مرد خوب و بد وجود داره و همه یه جور نیستن... هر خوبی هست از خداست ، هر بدی از نفس ماست

بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی🌱در اصل هر تفکری، هر حرفی، هر کاری و در کل هر چیزی را که خدای متعال تایید بفرماید ، درسته🌱خدای متعال امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و این وظیفه ماست هر جایی که لازمه سعی کنیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم بخواست برای رضای خدای بزرگ🌱هر کسی نسبت به مقدسات و انسانهای خوب هر حرف بدی بزنه با حرفهای بدش چیزی از ارزش مقدسات و یا خوبان کم نمیشه و بدیهاش به خودش برگرده إن شاءالله تعالی. وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز