2821
2789
عنوان

خواستگار خطرناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 103 پست
خواستگار شما لولش پایین بوده ، این طرز فکر بیخودیه . مردای اطرف ما اصلا شرط میکنن بچه نمیخوایم ...

پرستیژ اجتماعی (عنوان، مدرک، شغل) هرگز نمیتونه تضمینکننده سلامت فکری یا اخلاقی یک فرد باشه ! افراد بسیار موجهی بودن که در خلوت مرتکب جنایتهای اخلاقی شدن کافیه به صفحه حوادث روزنامه ها نگاهی بندازین لول فقط به بخش کوچیکی از عقاید فرد اشاره داره نه به تمامیت شخصیت فرد یک نفر میتونه در جایگاه اجتماعی بالایی باشه(استاد دانشگاه که خواستگار ما استاد دانشگاه امام حسین بود)اما در عین حال پدوفیل یا بددهن باشه ضمن اینکه من جایی از صحبتم عنوان نکردم ایشون طالب ظرف شست یا سایر کارهای منزل توسط خواهر من باشن مسئله دید و نگرش این قبیل مردان و اکثر مردان جامعه مردسالار ایرانیه که من در نی نی سایت به وفور دیدم خانمها گله مند بودن که همسرانشون باج گیری عاطفی دارن محور تاپیک منم همین بوده روش های اخاذی مردان از بینش سمی وابسته کردن عمدی نشئات میگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز تفکر ی آدم مریض به همه نسبت داده شد...

طرف روانی بوده

کی گفته همه مردا همچین تفکری دارن؟؟؟

اینو چند بار از دهن چند مرد شنیدین ؟

یبار از دهن این مردک شنیدین ک قشنگ مشخصه روانی بوده

قراره این تفکرش توی مغز همه مردا باشه؟

و اینکه مرد بگه عاشق اینم دختر داشته باشم و دخترا بابایی هستن ،این یعنی تو مغزم اینه زن و محدود کنم؟

😐

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

آره موافقم باهات

اکثر نی نی سایتا هم ب همین بلا دچارن به رو خودشون نمیارن

همین بلا سر دوست صمیمیم اومد الانم شوهرش هر کار دلش میخواد میکنه چون میدونه زنش ترکش نمیکنه و مادری میکنی تو هر شرایطی برای بچش

واقعیته متاسفاته

بله حرف شما درسته ما باید حواسمون به نشانه های خطرناک باشه البته تا زمانی که ذات خودشون مثل اون مرد نشون بدن

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
باز تفکر ی آدم مریض به همه نسبت داده شد... طرف روانی بوده کی گفته همه مردا همچین تفکری دارن؟؟؟اینو چ ...

۱_من به وضوح نوشتم مردان در جامعه از این تکنیک برای زنان استفاده میکنن بارها در برنامه های دوستیابی هم شنیدیم و خودشونم در جامعه و در پستهای دوستهای نی نی سایت شاهدش بودم

۲_اگر فرد مورد نظر شما اهلش نیست که خوش به سعادت شما و رد شین دوست من

بله حرف شما درسته ما باید حواسمون به نشانه های خطرناک باشه البته تا زمانی که ذات خودشون مثل اون مرد ...

از سیگنالها میشه متوجه شد باسوالات گیرشون بندازین در زمان نامزدی امتحانشون کنین

شما حق دارید نظر خودتون رو داشته باشید تا زمانی که نظر شما در جامعه دخیل نباشه! در عیر اینصورت باید ...

لزوما چیزی که شما گفتین 100 درصد صحیح نیست که مخالفت با شما این حس و سوال و در شما ایجاد کنه چرا مردم نمیخوان عیوب شون و ببینن و اصلاح کنن؟!

شما نظر و دیدگاه یک مرد و نسبت میدید به همه ی آقایون...

نظر سنجی کردین ببینید آیا همه ی مرد ها فکر میکنن زن شون که مادر بشه می تونن محدود شون کنن؟؟

وجود چنین افراد مریضی تو جامعه ما کم نیست

اما این تفکر، غالب بر اکثریت مردای جامعه ماهم نیست!

حداقل در این دوره زمونه که هم مرد مستقل هست هم زن، حداقل در این دوره و زمونه که دیدگاه ها راجب ازدواج، شکل باز تری به خودش گرفته

و اگر تا چند سال پیش عیب بود ک ی مرد بذاره زنش از خونه دربیاد و کار کنه، الان شده افتخار...

الان شده ی چیز عادی...

خانما آزادی عمل بیشتری و کسب کردن و دنبال مردایی میگردن ک این آزادی عمل م حق شون هست و درک کنه...

و مردای نسل جدید سعی میکنن ذهن شون بسته نباشه در این زمینه

اما خب بازم آدم بیمار هست.

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

فقط با رفتار میتونید مردا رو بشناسید نه حرف دلیل نمیشه کسی ام که خیلی حرفای قشنگ بلده و جواب سوالتون قشنگ میده لزوما مرد ایده آلی باشه عزیزم اتفاقا اکثر اون مردا که ریا کار ترن حرفای قشنگترین بلدن بزنن اینقد که باورت نشه فقط و فقط از روی رفتار میشه تا حدودی شناخت همه آدما رو وبیشتر مردها نه حرف بگه دختر دوست دارم عاشق اینم بغلم باشه دختر بابایی هست آیا دلیل دوست داشتن یا بلد بودن رفتار باخانواده و زن و بچه هست؟نه نیست سعی کنید بفهمید چقد عاشقتونه چقد بهتون وفاداری خودش چقد آدم خوبیه موقعی که عصبانی یا خسته بشه چه رفتاری داره و خیلی چیزای دیگه....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز