2821
2789
عنوان

خواستگار خطرناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 103 پست

پروژه وابسته سازی چیه ،ادم اگر یکیو دوست نداشته باشه و کنارش نتونه راحت باشه دیگه روی بچه و وابستگی و همه چیز خط میکشه و فرار میکنه .الان جواب درست درمورد اینکه بچه میخوای چیه ؟

من جواب خودم به این سوال اینه که بچه میخوام چون جزیی از هدف ازدواجم بقای نسله خودمو مسئول میدونم که به ازای اونچه از دنیا استفاده کردم اینو بهش هدیه بدم بعدم برای مفید بودنش تو جامعه ویژگی های خوب خودم و شوهرمو گلچین کنم بهش از نظر اخلاقی یاد بدم بخش دیگه هویتش هم دیگه دست خودش و دنیاس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگن از بچه خوشمون نمیاد جواب خوبیه؟

من از نوع سوال شما به خوبی فهم کردم با چه سطحی از تفکر رو به رو هستم نوع خروجی زندگی مشترک شما رو در جامعه میبینیم و از اثرش بهره مند شدیم

شما ذهنتون خرابه عزیزم😑

کسی که هدفش از بچهدار شدن وابستگی کودک به خودشه به من میگه ذهن خرابی داری! خیر من به شما میگم خطرناک برای آینده یک انسان کسی که نمیتونه هدف سالم و بالغانهای برای فرزندآوری تعریف کنه در برابر نقد به توهین پناه میبره بحث باهاش تمومه

پروژه وابسته سازی چیه ،ادم اگر یکیو دوست نداشته باشه و کنارش نتونه راحت باشه دیگه روی بچه و وابستگی ...

بخش اول جواب شما بقای نسل و هدیه در ازای استفاده از دنیا یک طرز فکر معاملهگرایانه و ابزاری به فرزندآوریه!!!!! این همون جواب خطرناکیه که جامعه برای جلوگیری از ترویجش باید فکر اساسی بکنه!
اگر کسی فقط به خاطر بقای نسل بچه دار شه عملا فرزند رو به ابزاری برای تداوم یک نام خانوادگی یا ژن تبدیل کرده بچه شما نمونه آزمایشگاهی تدوام ژنِ که ممکنه معیوب هم باشه
به ازای استفاده از دنیا؟ یعنی نگاه حسابگری و تجاری به رابطه والد-فرزندی
تلویحا یعنی ما به دنیا بدهکاریم پس بچه میاریم تا قرض رو ادا کنیم که هم بچه رو ابزار کردین هم والدین رو طلبکار فرض کردین شما نیاز به تماس با دکتر هلاکویی دارین
من این بخش از حرف شما رو قبول ندارم که بچه رو هدیهای در ازای مصرف دنیا میبینین این نگاه کودک رو به ابزاری برای ادای دین تبدیل میکنه پس باید زور بزنه قرضها رو ادا کنه و اما بین ۲بخش حرفتون یک تناقض اساسی هست اگر بچه رو برای بقای نسل و ادای دین به دنیا میخواین یعنی اونو ابزاری برای وظیفهات فرض کردین اما در بخش دوم میگین هویت نهاییش دست خودشه! این دو با هم جور در نمیاد بچه یا بدهکارِ یا آزاد هر دو نمیشه لطفاً این تناقض رو برام روشن کنین

شوهر سابق منم اصرار داشت بچه داشته باشیم بابت همین که من بمونم و جدا نشم...خفت به سر بکشم...یه بار بهش گفتم بچه هم باشه من میرم دهنش رو دیگه بست...از بس بعضیا میگن بابت بچه بمون و بساز.

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

احتراما با نظرتون مخالفم

شما حق دارید نظر خودتون رو داشته باشید تا زمانی که نظر شما در جامعه دخیل نباشه! در عیر اینصورت باید یک جامعه در مقابل شما قد علم کنه تا ریشه یابی شه علت نظر خطرناکتون چیه و ایا از بیماریه ترسه محافظته یا هر علت دیگه ای بچه شما وارد جامعه ما میشه ما حق داریم ورودی های جامعه رو درست کنیم اما سوال مهمتر من اینه چرا در ایران مخالفت با یک رویه درست نه یک استثنا که یک فرهنگ سمی شده؟ چرا مردم حاضر نیستند حتی برای منفعت خودشون عیوب رو ببینن و اصلاح کنن!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز