2777
2789
عنوان

چطوری به همسرم بگم باردارم تو رو خدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 78 پست

اخی مبااارکه گلم

😙😙😙😙😙😙😙😙

کیک بگیر 

بادکنک بزن

بیبی چک رو بزار تو جعبه بهش بده

دو تا عروسک دختر و پسر هم با بادکنک های دختر و پسر بگیر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه گلم 

ی خانومی میگف براش فلش زده بود از روبرو در خونه تا اتاق خواب که مثلا روی فلش ها نوشته بوده منو دنبال کن تا آخر رفته تو اتاق خواب روی تخت ی جعبه گذاشته بوده که توش بی بی چک مثبتش همراه با ی پستونک و جوراب نوزادی بوده با ی نوشته روش که بابایی من ۹ماه دیگه میام پیشتون مواظب مامانی باش😍🤗

به نظر من خیلی جالب و قشنگ بود کارش😍

يادمه يه نفر تعريف ميكرد يه بنده خدايي بي بي چك مثبتو گذاشته تو بستني خوري روش بستني ريخته داده به شوهرش!!!!!!!!!!!!!!!!!

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

اقا من خواستم سورپریز کنم ولی اقا میگفت تو اون بی بی رو بده من خودت برو اونور ک من بزنم ببینم مثبته یا چی..

هیچی دیگ ب زور ازش گرفتم گفتم اگ میخوای بی بی چکو بدم‌تو برو بزن😐😐

وقتی زدم ۲نفری رفتیم تو اتاق پای پنجره با چراغ قوه گوشی و شمع و 😂😂😂هیچی دیگ دیدیم هاله افتاده حالا انشالله باید برم آز

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
وای دقیقا مث من😁😂😂😂😂

خوش بحاااالتون

شوهر من اینقدر بدش اومد و ناراحتت شد..مثل یکی از مخلوقات خدا پاچه مو گرفت..

میگفت من آمادگی ندارم..

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

یا مثلا تدارک شام و اینارو ببین بعد بگو یه هدیه یه جای خونه قایم کردم برات باید بگردی پیداش کنی بعد یه بازی راه بنداز که هرچی اون نزدیکتر شد به جای هدیه تو محکم تر دست بزنی اگه دور شد یواش تر بزنی هدیه م همون کفش و لباس بچه یا ج ازمایشت یا بی بی چک باشه

من دو روزه فهميدم باردارم😍😍😍😍بي بي چك و گذاشتم تو يه جعبه كادو رو يه كارت خوشگلم نوشتم بابايي من اومدم به زندگيتون...دادم ب شوهرم فك كرد براش كادو خريدم در جعبه رو باز كرد چشمش ب بي بي چك مثبت خورد گفت واقعا من زدم زير خنده بعدم ك بغل و خوشحالييييي...انشاالله همه منتظرا اين لحظه رو تجربه كنن.دعا كنيد ني نيم سالم و صالح ب دنيا بياد

بابا این سوسول بازیا چیه همین الان زنگ بزن زارت بگو مرررد  نون خورمون زیاد شده😂😂😂 احساساتم بیشتر ازین یاری نکرد

در ضمن مبارک باشه قدمش پرخیروبرکت باشه انشالله😍

شوخی بود

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹