2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

Kevina سابق کاربر سال ۹۷. کاش زندگی از آخر به اول بود،پیر به دنیا می آمدیم سپس در رخداد یک عشق جوان می شدیم سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم

تو یه سریال دیگه هم نقش یه زن مظلوم داشت آخرشم آوار شد رو زندگی یکی دیگه

چرا همیشه نقش هاش اینجوریه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

اگر اون سریال ترکیه که چندسال پیش پخش میشد میگی راستش همه شخصیت های زنش به غیر از دختر واقعی گوزل نچسب بودن

از خود گوزل بگیر تا دلارام و کریمان و اون یکی دختره

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

کلا سینمای ترکیه عادت داره زنای خونه خراب کن رو یا خیلی مظلوم نمایش بده یا خیلی سلیطه نشون بده.

همیشه هم مرداشون میلغزن 😂

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همونجا شروع کن که خیلیا رها میکنن...!•🌸🩷به امید روزهای خوب...🥹🌱تیکر درسی هست👩🏻🎓📚غنچه خمار نرگس ✍️✨

منم بدم میاد ازش پشت نقاب زن مظلوم و درد کشیده قایم میشه ،والا اون کریمان با اون اخلاقای بیخودش از گوزل بهتره به نظرم حداقل رو بازی میکنه میدونی که بدجنس و پولکی هست،خیلی خودشو چوس و لوس میکنه ، بهش بر میخوره بهش میگن معشوقه و فلان ، ولی با جهان تیک میزنه همش، بعد میگه نننننننهههه تو زن داری،خوب زنیکه گورتو گم کن برو دیگه ،چرا با دست پس میزنی با پا پیش میکشی؟!!

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

تو یه سریال دیگه هم نقش یه زن مظلوم داشت آخرشم آوار شد رو زندگی یکی دیگهچرا همیشه نقش هاش اینجوریه

آره یادمهه

مرده وکیل بود زنشم وکیل بود و پولدار بودن

اسم سریال گلپری بود اینم باز نقش اصلی بود اسمش گلپری بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز