2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام میرسونن😅😅😅

اصلا اعتقادی به این جمله ندارم

از تنهایی و محصور بودن بدم میاد

کلا عاشق دور همی و مهمونیم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

از همشون دوریم خیلی دور اما حقیقتا هر بار مشکل خاصی داشتیم همون فامیلا بودن تو ناخوشی مرگ عزا دستشون درد نکنه

ولی کلی دوریم مشکل ما آدما اینه فک میکنیم همه بد هستن خودمم همین فکر میکردم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ما حتی دور هم هستیم معزل و تروما داریم

حالا فکر کن نزدیک بودیم احتمالا هر روز باید دادگاه و پاسگاه بودیم

ی مشت معتاد و دزد و قاچاقچی و مال خور دور ما جمعن که همشون هم خودشون رو امامزاده میدونن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

والا ما دوری و دوستی هستیم ، مامانم ولی انگار به فرزندی گرفتتشون انقدر میره میاد🥲 همشم به منو خواهرم میگه شما ادم نیستید قاطی فامیل نمیشید😑🥲🤣

عمری دگر بباید بعد از فراق مارا / کاین عمر صرف کردیم اندر امیدواری...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792